دکتر زیبایی زنان خانم دکتر مرجان راجی و در بندر عباس هستن بهتون معرفی میکنم من برای از بین بردن قارچ و عفونت ناحیه تناسلی مطبششون پیششون رفتم وبا پلاسما دی بی دی رفع عفونت واژن انجام دادن برام خیلی راضیم تو هم حتما برو پششون تلفنشونو دارم میفرستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر متخصص و جراح زیبایی زنان دکتر مرجان راجی هستن برای رفع تیرگی زیر بغلم رفتم مطب دکتر مرجان راجی و زیاد شنیدم وخانم دکتر برامPRP کردن و سفید و شفاف شدم و ممنونم ازشون موبایل خانم 09177569868
دکتر متخصص درمان بیماری زنان دکتر مرجان راجی هست من واژینیسموس گرفته بودم و خیلی ناراحت بودم و رفتم مطب دکتر مرجان راجی و و تحت نظرشون و درمان کردن منو و ممنونم ازشون آدرس مطب خانم دکتر ادرسشون بندر عباس چهار راه فاطمیه روبروی شیرینکده کوچه بینش 8 ساختمان پارسه موبایلشون دارم 09177569868
جراح زیبایی زنان دکتر مرجان راجی هستن من کربوکسی تراپی کردم مطبشونو و جوانسازی ناحیه تناسلی و رفع تیرگی واژن با کربوکسی تراپی و خیلی راضیم ازشون بهترین دکتر هستن تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرسشون منم از اینستاگرامشون پیدا کردمشون
دکتر متخصص درمان بیماری زنان خانم مرجان راجی و بهتون پیشنهاد میکنم من تکرر ادرارداشتم و سوزش شدید واژن و رفتم مطب دکتر راجی و خانم دکتر با تشخیص درستشون و تجویز دارو منو درمان کردن و ممنونم ازشون الان حالم خوبه و هیچ سوزش و تکرر ادراری ندارم و ممنونم ازشون ادرسشونو منم از گوگل و اینستاگرامشون پیدا کردمشون