2777
2789
عنوان

خانومایی که یکی یا دوتا بچه دارن یه لحظه بیان…

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 39 پست
ینی با وجود بچه همین یه دری ها کافی هستن؟

برای من کافیه اسم یخچالم لوکسن هست خیلی راضی هستم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

چندساله داریدش؟

اینودوساله تقریبا.اما ی خونه دیگمم باز ساید الجی دارم‌اونو‌از سال ۹۸دارم.اونم مدل دور این دوره.درکل الجی عالیه قبلشم مدل یخچال فریزرشو داشتم هنوزم دارم اونو مامانم استفاده میکنه عالیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من کافیه اسم یخچالم لوکسن هست خیلی راضی هستم

تشکر بانو🙏🏼❤️

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
اینودوساله تقریبا.اما ی خونه دیگمم باز ساید الجی دارم‌اونو‌از سال ۹۸دارم.اونم مدل دور این دوره.درکل ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
نمیشه محافظی چیزی زد که نشکنه؟ قیمتش چقدره اطلاع دارین؟

نه دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بالای ۳۰یا ۴۰ باشه دبگه.

نه متاسفانه نمیشه.البته بازم بستگی به استفادت داره دستگیره بخچال من شکست چون زیاد بازو بسته میکنم اما مال فریزرم نه.

بعد که از نمایندگی سفارش دادیم دو هفته بعدش اوردن واسم

یاشاسین آذربایجان💓✌

قربانت عزیزم  ب خوشی وسیله بخری استفاده کنی

زنده باشین ممنونم😍🫶🏻🩵

نه دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بالای ۳۰یا ۴۰ باشه دبگه. نه متاسفانه نمیشه.البته بازم بستگی به استفادت ...

ممنون از راهنماییتون گلم

یخچالم عالیه اما چون میخوام برم خونه جدید میخواستم اینو بدم یکی استفاده کنه… خارجی چه برندی خ ...

بنظر من یخچالتو رد نکن پشیمون میشی، بعدا خیلی به دردت میخوره، ما توی فامیل همه یه یخچال اضافی قدیمیشون توی اتاق گذاشتن، بلخره ادم یبار میوه زیاد میخره یا تابستونا گرمه خشکبار حشره میوفته میزاره توی یخچال

خارجی هرچی بگیری بهتر  از ایرانی ، حتی برند ترکیه باشه یا چین باشه

فقط بدنه و ظاهریشم چک کن که خوب باشه

جیپاس ، بکو، سامسونگ، الجی، زیمنس، بوش، هیتاچی ....

اینا خوبن دیگه بستگی به جیبتم داره و اینکه کدومش گیرت بیاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch