2777
2789
عنوان

خانومایی که یکی یا دوتا بچه دارن یه لحظه بیان…

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 39 پست
نه یخچال جای کم نداره  دوقلو بخر اگه دوست داشتی

ینی با وجود بچه همین یه دری ها کافی هستن؟

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۴ ساله دارم مارکش الکترواستیله.خداروسکر تا حالا مشکلی نداشتم.اما اگر برگردم عقب احتمالا دوو بخر ...

الکترواستیل ایرانیه؟

دوو رو دوستم داره

خوب بزرگه

دوقلو نیس نمی‌دونم چیه😅ولی بزرگ‌تر از یخچالای معمولیه

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
یخچالم از این دو طبقه های معمولیه میخوام عوض کنم 

چی میخواین بگیرین؟

ما الکترواستیل داریم راضییم 

یکی دیگم نوشته بود این برند رو 

چندساله داریدش؟

الکترواستیل ایرانیه؟ دوو رو دوستم داره خوب بزرگه دوقلو نیس نمی‌دونم چیه😅ولی بزرگ‌تر از یخچالای م ...

اره ایرانیه و بین ایرانیا بهتر از همشونه اما تنها ایرادش دستگیره هاشه.زود میشکنه.

دوو مدلای مختلف داره.دو قلو هم داره.

الکترواستیل هم خیلی بزرگ و جاداره.

یاشاسین آذربایجان💓✌

فقط دوقلو جاداره

ساید خیلی بیخوده

حتی بالا پایینی ها بزرگاش بیشتر از ساید جاداره 

من ۶ ساله دوقلو بکو دارم و راضیم همیشه جای اضافی دارم و حتی یه سری سبزی خشک و خشکبارمم داخل یخچال گذاشتم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ما ۴نفریم ساید داریم والا همینم نمیشه پر کرد چه کمی مخصوصا که بچه ها خوراکی به یخچال نرسیده تموم میش ...

اخی نازیییی😍😅

چقدر هست قیمتش ؟

نمیدونم مارکهای موجود تو بازار کدومش بهتره اما شنیدم پاکشوما خوبه

ممنون از راهنماییتون🙏🏼🪴

اره ایرانیه و بین ایرانیا بهتر از همشونه اما تنها ایرادش دستگیره هاشه.زود میشکنه. دوو مدلای مختلف د ...

نمیشه محافظی چیزی زد که نشکنه؟

قیمتش چقدره اطلاع دارین؟

فقط دوقلو جاداره ساید خیلی بیخوده حتی بالا پایینی ها بزرگاش بیشتر از ساید جاداره  من ۶ سا ...

وای ممنون از راهنماییتون

گفتین برند بکو؟

اسی انگار واردات لوازم برقی رو ازاد کردن یا دارن میکنن

صبر کن خارجی بخر ، ایرانی ها مفت نمی ارزه

یا از لب مرز خارجی بخر

اگرم الان یخچال داری دور ننداز بزارش توی انباری یا اتاق رب و حبوبات و خشکبارتو توش بزار

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اسی انگار واردات لوازم برقی رو ازاد کردن یا دارن میکنن صبر کن خارجی بخر ، ایرانی ها مفت نمی ارزه ی ...

یخچالم عالیه

اما چون میخوام برم خونه جدید میخواستم اینو بدم یکی استفاده کنه…

خارجی چه برندی خوبه؟