2777
2789

خانومای کدبانو سوالم اینه که یه یخچال کم نیست واسه خانواده سه چهار نفره؟؟

یخچال چه مدلی و چه سایزی بگیرم که تا بعدا که بچه دار شم هم به کارم بیاد؟

جنسش عالی باشه

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۳ نفریم و دو قلو دارم خیلی جادار و عالیه

مارکش چیه عزیزم؟چندساله دارید بنظرتون عمر دار هست؟

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

من ی بچه دارم.یخچالمون ساید الجیه از این مدل  دور این دور.خوبه من راضیم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دو قلو بخر 

چه مارکی معرفی می‌کنین؟

میخوام حداقل بیست سال کار بکشم ازش😅

من ی بچه دارم.یخچالمون ساید الجیه از این مدل  دور این دور.خوبه من راضیم

چندساله داریدش؟

مارکش چیه عزیزم؟چندساله دارید بنظرتون عمر دار هست؟

حدود ۴ ساله دارم مارکش الکترواستیله.خداروسکر تا حالا مشکلی نداشتم.اما اگر برگردم عقب احتمالا دوو بخرم.میگن بهتره🤭

یاشاسین آذربایجان💓✌