2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میگن اون درسته، راستی عزیزم‌ ویارت چیه؟

ویار خاصی ندارم یعنی نسبت به غذایی بد نشدم بوی خاصی اذیتم نمیکنه حالت تهوع خیلی کمی دارم اونم تازه چندروزه...اوایل بارداریم و الان پرتقال و اب پرتقال دلم میخواد...هندونه و خیار دوس دارم..نسبت به اب دوغ خیارم خیلی هوس میکنم...ترش و شور بیشتر دوس دارم اما شیرینم خیلی بدم نمیاد...داخل چشمم یعنی سفیدیه چشمم ابی شده کمی

عزیزم داروخاصی مصرف کردی شدن ۲تا؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

به خاطر ورم دستتون (به خاطر بارداری) تو عکس کامل مشخص نمیشه. اما تا همین حد فک میکنم پسره. باز انشا ...

نه اصلا ورم نکردم داخل دستم از قبل همینطوری تپل بود

دکتر احتمال دو دختر داده

ما تازه داریم علم کف شناسی یاد میگیریم. استادمون نکاتی برای تشخیص گفتن اما به هرحال من تازه کارم ممکنه هم اشتباه کرده باشم

انشالله که سالم و صالح باشن

ویار خاصی ندارم یعنی نسبت به غذایی بد نشدم بوی خاصی اذیتم نمیکنه حالت تهوع خیلی کمی دارم اونم تازه چ ...

نمیدونم ویار سردیجات میگن بیشتر برا پسره، منم ترش و شور دلم میخواست فقط اوایل، الان بهترم، از شیرینی هم متنفر شدم قبلا عاشقش بودم، دوغ و ماست هم زیاد میخورم، طالبی و موز هم عاشقش شدم زیاد میخورم، ولی سه ماه اول کلن حالم بد بود نمیتونستم چیزی بخورم کلن بیحال بودم و ضعف داشتم الان یکم بهترم خداروشکر، تقریبا ویارامون یکیه خدا میدونه جنسیت بچه هامون چیه😁

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏