بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
پسرت چندسالشه دوستم؟برادومی رژیم خاصی گرفتی یا زیر نظر دکتر بودی براجنسیت؟؟
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
منم یه پسر دارم و دخملم داره میاد، منم یکم ناشی ام نمیدونم خریدام درسته یا نه،وسایل پسرمو سبز یا قرمز خریده بودم و نکه داشتم،اینبار زیاد خرید نداشتیم فقط لباسهاشو دخترونه برداشتم و باقی وسایلش اکثرا سبز یا زرده، گفتم شاید نی نی سوم خواستیم و اینا بدردمون خورد دوباره
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔