2777
2789

الهی همتون خوشبخت و همیشه تنتون سلامت و دل خوش باشین ولی یکی مثل منی که تو شرایط بدیم نامزدم وضع مالی خوبی نداره زیر فشار زندگی پاره شدیم خیلی سخته شنیدن اینجور چیزا 

خواهشا رعایت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره خیلیا هم تو شرایط خوبین ول از کسی کادو دریافت نمیکنن ینی برا کسی مهم نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیزم درسته آدم نباید پز داشته هاشو بده و زندگی خصوصیش رو به همه نشون بده .

اما ماها هم باید چشم دیدن شادی بقیه رو داشته باشیم ، شما هم معلومه خیلی مهربونی و نامزدت رو درک میکنی به جای غصه خوردن دعا کن رزق و روزیش زیاد بشه و برات جبران کنه❤️🤲

خوشبخت بشی عزیز 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

من اصلا اهمیت نمیدم ب حرف نینی سایتا اینجور موقع🤣

چون ۵۰ درصد ک الکی میگن

۲۰ درصدم واقن وضعشون خوبه

۳۰ درصدم عین همیم

یعنی مثلا شوهر تو الان نمیتونه شوهر اونام اولاش نمیتونسته مثلا ده سال نخریده امسال خریده

یا تولد من شوهرم واسم کادو میخره عیدی نمیده 

یکی برعکسه من

پس بیخی باو

ربطی نداره خیلیا هم تو شرایط خوبین ول از کسی کادو دریافت نمیکنن ینی برا کسی مهم نی

اره دقیقا و برعکسش هم وجود داره خیلی ها هم تو شرایط بدین ولی برا همچین مناسبتی تمام تلاششونو میکنندبرا دخترشون

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه بابا منظورم این نیست کلا من نود درصد زندگیم حسرت همین خب چی میشه بقیه پز ندن چی گفتم مگه

عزیزم مهم اینه همو دوست داسته باسید 

حالا کادو بدن پس فردا هم فحش بدن چه فایده

هیچوقت به پز بقیه 

نگاه نکن

یه شاخه گل هم میشه هدیه

داد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه جوری همه از روز دختر حرف میزنن انگار چه روز مهمیه! 

من حتی روز تولدمم برام زیاد اهمیت نداره. دارم به این فکر میکنم چقدر دغدغه یسریا کوچیکه

ماها که اینقدر درگیر حوادث و چالش های زندگی هستیم وقت فکر کردن به روز دختر رو نداریم.. 😂

دیگه درامد فقط صرف مخارج واجب میشه... اقساط و خوراک.... حتی پوشاک هم نه...ما ک فقط میریم بازار نگاه می‌کنیم برمیگردیم خخخخ

ببینم آیا زمانی خاهد رسید یکم برا دل خودمون خرج کنیم ؟

عزیزم مهم اینه همو دوست داسته باسید  حالا کادو بدن پس فردا هم فحش بدن چه فایده هیچوقت به پز ب ...

بخدا دلم پر منظورم روز دختر نیست ، هر چی میخوام نیست ، آرزو هام شدن حسرت و ...