2777
2789
ننه ندارن.به نظرت اومد دختره سنش پایینه؟ 

ن دختره طبیعی بود اما پسره یا خیلی اینکارست یا گفتم اختلاف سنی دارن و بزرگتره چون یجوری راحت و بی پروا چت میکنه انگار خیالش راحته ک کارشو میکنه

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
ن دختره طبیعی بود اما پسره یا خیلی اینکارست یا گفتم اختلاف سنی دارن و بزرگتره چون یجوری راحت و بی پر ...

دوستم اولین رابطه شه. خیلی استرس داره. برا همین از همه چتا عکس میده. پسره هم اوایل عادی بود. اولین باره همچین چیزی گفته. حتی به دوستم میگه نماز بخون و مذهبی طوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اومل بازی دختره عوق ام گرفت

اگه طرز فکرش اینه غلط کرده دوست پسر داره

اگه هم دوست پسر داره دیگه اینا چه ادا هایی داره

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
از اومل بازی دختره عوق ام گرفت اگه طرز فکرش اینه غلط کرده دوست پسر داره اگه هم دوست پسر داره دیگه ...

امل بازی نیست. به قصد آشنایی برا ازدواج بوده این دوستی. از اولم گفته  ...پسره هم قصدش همین بود. 

شمام میتونی سنجیده تر صحبت کنی عزیز. هر کس طرز فکرش با ما فرق داره امل نیست. 

پسره به حریم دختره احترام نمی‌ذاره اون چیزی که دختره می‌خواد تز رابطه به دست بیاره که اسمشو گذاشته شناخت توی این چت کردن ها و دل و قلوه دادن ها اتفاق نمی افته اسم این جنس حرفا شناخت نیست به دختره بگو وقتی میخواد برای ازدواج شناخت پیدا کنه اول ببینه خانواده یارو کی ان نظرشون چیه گیریم پسره خوب هم بود خانواده پسره اگر مخالفت کنن میخواد خودشو زورچپون کنه ؟ بعد خانواده خودش چی ؟ دل و قلوه بدن بعد خانواده ها نذارن می‌خوان چی کار کنن ؟ 

بعد باید مشاوره قبل ازدواج برن و این دل و قلوه ها بعد از اینکه موافقت خانواده و مشاور اتفاق افتاد پیش بیاد 

این چت کردن ها فقط تبادل هورمونه که نتیجه ش هم میشه همین جنس چت های سطح پایین که به زودی منجر به گذشتن از مرز های بیشتری میشه 

پسره حتی نمیدونه موظفه به حریم این دختر احترام بذاره و هی اصرار می‌کنه اصلا در مدار درکش قرار نمیگیره که این مرز این دختره نه حد اون که می‌تونه بهش ورود کنه 

از همه چیز خطرناک تر اونجاییه که مدعی شده مذهبیه آدم مذهبی اهل لاس زدن و تبادل عکس و فلان نیست محترمانه میاد جلو و شناخت رو بعد از مطرح شدن مسایل مرتبط  به بدیهیات ازدواج به وجود میاره نه قبلش 

به دوستت بگو مراحل ازدواج رو جلو عقب کنی دودش می‌ره توی چشم خودت ،چشم باز می‌کنی میبینی دل دادی ولی بدیهیات رو بررسی نکردی اون موقع مجبوری هر چی دل ساز زد برقصی فردای عروسی عقلت بیاد سر جاش بگی این چه گندی بود به زندگیم زدم

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

پسره به حریم دختره احترام نمی‌ذاره اون چیزی که دختره می‌خواد تز رابطه به دست بیاره که اسمشو گذاشته ش ...

ممنون از نظرتون. و وقتی که گذاشتین. 

دقیقا همینه. 

من در جریان رابطه بودم. این چت امروزه. و اولین بار بود همچین خواسته و نظراتی داشتن این آقا. 

وگرنه قبل از این کاملا آقا متشخص و اهل خانواده ای بودن.