2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم بحث نیازه ک نمیش مهارش کرد وگرنه من شخصا خودم مشکلی باتنها زندگی کردن ندارم

خدایی منم مشکلی ندارم امادلم میخاس ی عشق توزندگیم داشته باشم باوجود اینکه هیچ کمبودیم ندارم اما دوس داشتم برم بیرون ناراحتیام شادیام همه چیزارو باهاش درمیون بزارم ب وقتس تشکیل خانواده بدیم😥

خدایاشکرت...❤️

من خودم ازدواج نکردم ولی وقتی میبینم اکثرا همینجوریه

کلا انسان تا یه چیزو به دست نیاورده توحسرتشه ولی واقعیت اینه هیچ مردی صب تاشب نمیشینه پیش آدم یا ۲۴ ای به آدم زنگ نمیزنه ک آدم احساس تنهایی نکنه ولی قبل ازدواج آدم تفکرش اینه ک مثلا باازدواج ازتنهایی درمیاد زندگی مشترک پرچالش ولی اینارو تاکسی واردش نشه نمی‌فهمه فقط ازدور قشنگه 

کلا انسان تا یه چیزو به دست نیاورده توحسرتشه ولی واقعیت اینه هیچ مردی صب تاشب نمیشینه پیش آدم یا ۲۴ ...

آدم با ازدواج گرفتار هم میشه هی نگران غذا باش خونه رو تمیز کن و در کنار اون کار های خودت رو هم انجام بده مواظب باش آقا یه وقت ناراحت نشه ما که حوصله نداریم

ابنکه اره ولی خب بحث کلی نگرانت شه شادیت ناراحتیت براش مهم باشه

همیشه هم اینجور نمیش ک میگی ک ناراحتیت واسش مهم باش من درعین اینکه شوهرمو آگاهانه و باعقل انتخاب کردم و کلی وسواس خرج دادم ک یه ازدواج اوکی داشته باشم و فکر میکردم ک دیگ واقعا اوکیه اما دیشب شوهرم یه حرف بد بمن زد من تاخود صبح گریه کردم ولی اون خوابید و اصلا ناراحتی من واسش مهم نبود این تازه شوهر منه ک همه و خودم میگفتم آدم خوبه وای به حال بقیه میگم همیشه اینجور نیست ک اون چیزی ک تصور میکنی واقعی از آب دربیا مثلا شوهرت نگرانت شه دائم یا ناراحتیت واسش مهم باش من دیروز ب شوهرم گفتم دلم گرفته ولی هیچ عکس العملی نشون نداد

همیشه هم اینجور نمیش ک میگی ک ناراحتیت واسش مهم باش من درعین اینکه شوهرمو آگاهانه و باعقل انتخاب کرد ...

ای بابا الهی..واقعااره ازدواجم سخت شده ادم میمونه ک چیکارکنه

خدایاشکرت...❤️