2777
2789

بیشتر موقع کلاسهای مجازی این طور بوده اونم خانواده ها مشخص بود دخالت میکردن.معلم هم بحق قضاوت میکرد

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر موقع کلاسهای مجازی این طور بوده اونم خانواده ها مشخص بود دخالت میکردن.معلم هم بحق قضاوت میکرد

عزیزم تجربه اتو میشه دقیق با جزییات تعریف کنی و کاری که معلمش کرده

پایه تحصیلی بچه رو هم بنویسید

میخوام بنویسم تو یه گزارشی 

عزیزم تجربه اتو میشه دقیق با جزییات تعریف کنی و کاری که معلمش کرده پایه تحصیلی بچه رو هم بنویسید م ...

فقط کار خودم رو کردم از ابتدایی با اینکه هم خسادت میکردم هم بقیه بهم حسادت میکردن اما همیشه میگفتم رقیبای من کل کشورن نه یک کلاس و به بقیه کاری نداشتم

حسادت که نمیشه گفت ولی معلمشون برای بچه ها ستاره نصب می کرد رو دیوار و پسر من دائم فکرش پیش ستاره های نفر اول کلاس بود به این نمیگن حسادت یه جور رقابته و غبطه خوردن 

معلم ی مسابقه گذاشتن برنده کسی بود که فوری در زمان کوتاه ب سوال به صورت ویس پاسخ بدن .پسر من کمترین زمان بود و برنده شد یکی از والدین شدید اعتراض که نه ایشون خیلی دیر جواب دادن ،اصلا تایم مشخص بود .معلم و بقیه بچه ها گفتن نه ایشون همون موقع پاسخ رو گفتن .ولی مادر دوستش اصرار ک خیر ،هیچی دیگه سریع بحث رو عوض کردن و ب درسشون رسیدن ولی مشخص بود توی پیوی هم معلم رو آزار دادن 

کلاس سوم

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

آهان یه چیزی یادم افتاد پسرم کلاس اول که بود با این که اول مهر براش کفش خریده بودیم اوایل زمستون می گفت همه کفش جدید خریدن من نخریدم 

ما هم یه مقدار این موضوع رو کش دادیم و کفتیم کفش تو تازه اس حتما مال اونا کهنه بوده تا یه ماه مونده به عید کفش خریدیم