بیشتر موقع کلاسهای مجازی این طور بوده اونم خانواده ها مشخص بود دخالت میکردن.معلم هم بحق قضاوت میکرد
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حسادت که نمیشه گفت ولی معلمشون برای بچه ها ستاره نصب می کرد رو دیوار و پسر من دائم فکرش پیش ستاره های نفر اول کلاس بود به این نمیگن حسادت یه جور رقابته و غبطه خوردن
معلم ی مسابقه گذاشتن برنده کسی بود که فوری در زمان کوتاه ب سوال به صورت ویس پاسخ بدن .پسر من کمترین زمان بود و برنده شد یکی از والدین شدید اعتراض که نه ایشون خیلی دیر جواب دادن ،اصلا تایم مشخص بود .معلم و بقیه بچه ها گفتن نه ایشون همون موقع پاسخ رو گفتن .ولی مادر دوستش اصرار ک خیر ،هیچی دیگه سریع بحث رو عوض کردن و ب درسشون رسیدن ولی مشخص بود توی پیوی هم معلم رو آزار دادن
کلاس سوم
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!