2777
2789

سلام  وقت همگی بخیر

حدود ده تا کاربری هستند که برند پرش رو ب صورت مستمر با دروغ های متنوع تبلیغ کنند، علاوه بر اینکه تبلیغ توی این سایت ممنوعه ، هزینه هر یک از پکیج های این برند حداقل چند میلیون اب میخوره و اگر کسی تحت تاثیر این تبلیغات قرار بگیره، علاوه بر زمانی که از دست میده، یه ضرر بزرگ مالی خواهد کرد

من متاسفانه توانایی تگ کردن ندارم

لطفا نی نی یار هارو تگ کنید تا جلوی این شیاد های دروغگو رو بگیرند

از کمکی که می کنید بی نهایت سپاسگزارم🥰 💗💗

شواهد 👇:

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

چی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

چقدم تابلو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت یک افرادی که قصدشون خوب نیست میان سایت.
بعد مسئولین تصمیم میگیرن ما رو هم از حق طبیعیمون محروم کنن و کلا بخاطر جلوگیری از تبلیغات یک عده، ما هم که میخوایم مطالب مفید بذاریم، از گذاشتن لینک در سایت محروم بشیم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
تو از کجا میدونی شاید واقعا تاثیر داره

تبلیغ کردن توی هر سایتی قوانین خودش رو داره، نی نی سایت هم یک سایته و دروغ گفتن هم در هر شرایطی یک کار غیر اخلاقیه، حتی اگر این برند بهترین برند توی کنکور هم باشه نباید چنین کاری بکنه

چرا مث تبلیغات حرف میزنن😂

چون تبلیغاتن دیگه😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
خب از کجا مطمعنی توطئه و دروغه؟؟ 

نام کاربریشون موجوده، میتونید خودتون مشاهده کنید، این خانم یک بار دهم ریاضی ان یک بار کنکور انسانی دادن یک بار هم بچه سه سالشون ب مشکل برخورده

اونوقت یک افرادی که قصدشون خوب نیست میان سایت. بعد مسئولین تصمیم میگیرن ما رو هم از حق طبیعیمون محرو ...

دقیقا ، دروغ گفتن اصلا کار اخلاقی نیست و ضرر جمعی رو به همراه داره