2777
2789
عنوان

چیکار کنم دبگه نیاد خونمون

123 بازدید | 12 پست

نمیدونم واقعا خواهرشوهرم چرا نمیفهمه

الان ده روز خونه ماعه نه این که خونشون شهر دیگه باشه نه تو یه شهریم تو یه منطقه نمیدونم چرا مامانش بهش نمیگه بره خونه خودشون بار اولشم نیست میاد ده بیست روز میمونه دو روز میره خونه خودشون دوباره میاد من تازه ازدواج کردن۷ماهه تو این هفت ماه کلا سرجم دوماهم زندگی دوتایی با شوهرم نداشتم همه جا خواهرش هست خونمون مسافرتا بیرون رفتنا بابا خسته شدم دیگه

دست به سیاه و سفیدم نمیزنه همش درحال اشپزیم دلم نمیخواد ناراحت بشه ولی دوست ندارم همش خونمه روم نمیشه دانشگاه برم دیگه همه فک میکنن میارمش نشونش بدم دوروزه نرفتم سر کلاسام از همه چیز افتادم حتی از چشم شوهرم

افسردگی گرفتم بخدا چیکار کنم بره خونشون خواهرش۱۸سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میترسم ناراحت بشه

باهاش صحبت کن بگوخوبه خانواده منم همش اینجا باشن تو اذیت و معذب نمیشی؟؟من می‌خوام با هم خلوت دوتایی داشته باشیم،خواهرت همش اینجا ست اذیتم

این نیز بگذرد
با شوهرت حرف بزن.خودتو لوس کن که دوس دارم اینجوری لباس بپوشم فلانکارو کنیم...خواهرت هست روم‌نمیشه.ما ...

شدم مثل پیرزنا بخدا مامانشم انگار نه انگار هر روز یا ارایشگاه یا خرید یا مسافرت با شوهرش

باهاش صحبت کن بگوخوبه خانواده منم همش اینجا باشن تو اذیت و معذب نمیشی؟؟من می‌خوام با هم خلوت دوتایی ...

دلم میخواد برم یه جایی هیچکس نباشه فقط گریه کنم من همش یه سالم نشده ازدواج کردم از اولش همش ناراحتی