2777
2789

مادو سه روز مهمان داشتیم من با دختر این خانواده دوست شدم چون دختر خوب و مودبی هستش همدیگه رو دوست داریم و خوب ارتباط گرفتیم. این چند روزم حسابی مهمان نوازی کردیم کلا اخلاق منو شوهرم همینجوریه یه کاری کردیم بهشون خوش بگذره. بنده خداها همش تشکر میکردن تعریف میکردن محبت میکردن...یعنی چیز بدی ازشون ندیدم

بعد پدرشوهر منحرفم که فکر میکنه همه مثل خودش مشکل دارن به مادرشوهرم گفته که به من بگه به این دختره رو ندم یه وقت آویزون شوهرم میشه!!

اینقد این حرف منو بهم ریخته که حد نداره ،یعنی من اینقد نفهم و ساده ام که ندونم یه دختر رفتارش با شوهرم چطوره یا بالعکس؟

دارم خفه میشم خسته شدم از حرفاش😔

شوهرم میگه به بابام بگو وقتی همه نشستیم ولی انگار که من(یعنی شوهرم) خبر ندارم. که فکر نکنه تو با این حرفا بمن شک میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که پیر در خشت خام میبینه جوون در خشت پخته هم نمیبینه خخخ یه همچین مفهومی ....آینه هم داشت نمیدونم کجاش   

آویزون شدن به شوهرِ  آدم توسط دوستان از قدیم و ندیم آسون بوده ..مراقب یاش 

از خدا جوئیم توفیق ادب

هیچ وقت خودت رو باخانواده شوهر روبرو نکن. 

اگر حرفی هست بسپار که همسرت بزنه. 

همسرتم نذار کنار بکشه. اگر نظری میده خودش اجرایی کنه. 

بعدشم به هر حرفی از اونا نیاز نیست واکنش نشون بدی و حرص بخوری. یه چیزی گفته،  تموم شده رفته.  پیگیری نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چیزی که پیر در خشت خام میبینه جوون در خشت پخته هم نمیبینه خخخ یه همچین مفهومی ....آینه هم داشت نمیدو ...

اخه یعنی چی این حرفا؟ تو فامیل،  همسایه، دوست و اشنا پر دختر مجرده.  ادم باهیچ کسی ارتباطنگیره که یه وقت اویزیون شوهرش نشن؟ این اویزون شدن به خیلی چیزها بستگی داره. همه جوانب رعایت بشه همچین اتفاقی نمیفته. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه نگو حالا اون نفهمیده یه چیزی گفته شما بازگو نکن زشته قبحش میریزه 

پس چرا من دارم خفه میشم میگم تا بهش نگم آروم نمیشم. یعنی ما با هرکس رفت و آمد داریم اینجوری راجب ما فکر میکنن؟