2777
2789
عنوان

وقتی خیانت همسرتو میبخشی...

437 بازدید | 24 پست

رفتار درست بعد بخشیدنش چیه؟من هزاران سوال تو ذهنم میاد که شوهرم میکه نباید اینا رو بپرسی ازم.ولی من واسم سواله؟؟؟؟بعد بخشیدن خیانت چطور اعتماد کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل بخشش نیست فقط سعی میکنی فراموشش کنی که اونم نمیشه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

طرز فکر من بخشش بعد از یک خیانت رو نمی پذیره، تنها کمکی که میتونم بهتون بکنم اینه که پیشنهاد بدم به یک روانشناس مورد اعتماد مراجعه کنید

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

یبار یه چی میشکنه ترک های چسیده ی بعدش هر لحظه ممکنه بشکنه بزار هرکاری دلش میخاد بکنه توام زندگیتو بکن

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره