2777
2789

طلا قیمت کردیم دادیم 

قولنامه دستی نوشته شده بجاش امضا شورای محل هم روش شد به عنوان شاهد 

و نوشته شد ثمن معامله طبق توافق طرفین پرداخت شد 

خانم اون اقا امضا کرد به عنوان شاهد 

و شورا و یکی از همسایه هاشون 

بنظر شما معتبره ؟؟ میخواییم برای سند اقدام کنیم چون خونه اصلا سند نداره 

مشکلی پیش نمیاد ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط ببر ثبت اسناد ی وکالت کامل از اقا بگیر بعد برو دنبال سند

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نه نفروخته به کسی  راستش میگم‌ بعد نزنه زیرش که مبلغ رو واریز نکردن و‌ فلان

رسید ازش بگیرین

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
نه فقط ببر ثبت اسناد ی وکالت کامل از اقا بگیر بعد برو دنبال سند

وکالت چی ؟؟ یعنی باز لازمه ؟؟ چون میخواییم بریم پایان کار بگیریم 

سند بگیریم به اسم خودمون 

خونه اصلا سند نداره اونام زمین قولنامه ای خریدن بعد ساختن 

و پیگیر سند نشدن

آره بنگاه معتبر برید قولنامه ثبت میشه تو سامانه خیلی معتبره 

آخه اگر بتونیم سند بگیریم باز نیازه ؟؟‌یعنی برای سند باید پایان کار بگیریم اول 

اونجا نیازمون میشه یا نه ؟ اگر سند بتونیم بگیریم بعدش سند معتبر هست؟

وکالت چی ؟؟ یعنی باز لازمه ؟؟ چون میخواییم بریم پایان کار بگیریم  سند بگیریم به اسم خودمون&nbs ...

میری ثبت اسناد همینو ثبت میکنی

وکالت بهت میده که بخوای بفروشی یا سند بزنی اختیار کامل داشته باشی

البته قبلش میخوای بازم بپرس

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چجوری رسید بگیریم ؟

رسید یعنی خودش بنویسه وزن اینقدر طلا از شما در مقابل معامله خونه بجای پول دریافت کرده امضا بزنه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
میری ثبت اسناد همینو ثبت میکنی وکالت بهت میده که بخوای بفروشی یا سند بزنی اختیار کامل داشته باشی ا ...

شوهرم قولنامه رو برد ثبت اسناد و نشون داد گفتش معتبره قولنامه 

میگم بدون حضور اون طرفم میشه بریم توی ثبت اسناد ثبتش کنیم ؟؟