2777
2789

خانوم مسن اطرافم زیاد دیدم ، بچه هاشون که ازدواج می کنند همه اش انتظار دارن پسر یا دخترشون هر روز بیاد خونشون و به اونها سر بزنه تا حوصله اش سر نره! 

یک بار در هفته رو کاری ندارم ، مشکلی نیست!   ولی هر روز زنگ زدن واقعا توقع زیادیه!

دوستم می گفت دلم می خواد به مادرشوهرم بگم پس برای چی پسرت زن دادی؟ نگهش می داشتی کنار خودت ، حوصله ات هم سر نمی رفت!  می گفت هر موقع هم ما نمی ریم لج می کنند و خودشون بلند می شن برای شام سر زده میاند! (من که فکر می کنم ته این رابطه به یه دعوا ختم می شه)

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

خانه سالمندان بهترین گزینه برای ایشونه. 

میشینن تو خونه مزاحمت ایجاد میکنن 😐بازنشسته های خارجی میرن میگردن سفر میرن بازی میکنن برا ما میان مزاحم زندگی میشن و توقعات بیجا دارن.

نسل بعد درست میشه خوشبختانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا.. هرکسی گرفتاری و زندگی خودشو داره، نمیتونیم هرروز هرروز پاشیم بریم

من کلا به کسی زنگ نمیزنم.. فقط اگه کار واجب داشته باشم

با مادرشوهرم هم که هیچ حرفی ندارم بخام زنگ بزنم. باهم مشکلی نداریم ولی حتی اگه دیر به دیر هم بریم خونشون زنگ نمیزنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

چون تنها هدفشون از زایددن سرگرم کردن خودشون بوده چون کار مفیدی دیگه نداشتن رابطه با پدرمادر خوبه درصورتی که دو طرف راضی باشن 

یه زنگ زدن که چیزی از ادم کم نمیکنه اما ما مورد داریم طرف میگه هرروز سر بزنید اون دیگه زیادیه 

پیرا باز یه کمکی میخوان اما پدرمادرای جونتر باید خودشونو مشغول کنن حوصلشون سر نره بچه هاسون بازیچه اشون نیستن 

مثلا مادرشوهرم مدام میگه چرا نمیاین اما خوب ما درس و کارو بچه داریو شغلو ...داریم .کمکی هم نمیده فقط خنده و شادی مارو میخواد تو غصه ها شریکمون میس 

منم ترجیح میدم زندگیم واسه خودم باشه هم غمهامو رو دوش کسی نندازم هم شادیم تو خونه خودم باشه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

فکر میکنم نسل قدیم که خیلی باسواد نبودن با شاغل نبودن بیشتر این رفتار رو دارن.

من هر کی که تحصیلات داره و حتی زن شاغل بوده میبینم از نسل قدیم اتفاقا دوست دارن بیشتر تنها باشن به کاراشون برسن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
فکر کنم من پیر بشم یک لپ تاپ رو پامه دارم باهاش ایمیل میفرستم و چت میکنم و فیلم تماشا میکنم 

من پیر بشم هنوز بازی کامپیوتری میکنم الان 30 ام هنوز با بچه هام بازی میکنم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

چون اون خانم از جوونی هیچ برنامه ای جز بچه داری نداشته.یا نذاشتن داشته باشه....من الان جوونم..قلاب بافی میکنم.کتاب میخونم.میرم کتابخونه..موزیک گوش میدم..قدم میزنم ورزش میکنم...میرم بیرون خرید(بعضی ها میرن استخر.باشگاه..)...خب مسلما پیر هم بشم...بلدم خودمو سرگرم کنم....درسته بچه باید به پدر مادر سر بزنه.ولی قرار نیست زندگیش بخاطر من مختل بشه...یا بخاطر من با همسرش به مشکل بر بخوره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خانه سالمندان بهترین گزینه برای ایشونه.  میشینن تو خونه مزاحمت ایجاد میکنن 😐بازنشسته های خارج ...

نسل بعد بدتره

پروتوقع و لوس

میگی نه نیگا کن

دعوا میشه که چرا پسرم برام نت نمیخره

لپ تاپم خراب شده پسرم نمیبره درست کنه فیلم ببینم🤣

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
وای چقدر خوبه پیرمیشیم دیگه شوهرنداریم بچه هامونم رفتن.غصه شام وناهارو کارو هیچی نداریم راحتیم براخو ...

از یه سنی به بعد دور از جون هزارتا مریضی و درد میاد سراغ ادم که دیگه رررراحت نباشیم و غصه اونا رو بخوریم