2777
2789

برای رسيدن به کبريا بايد نه  کبر  داشت نه ریا !!

مردی وارد داروخانه شد وبا لهجه ای ساده  گفت: کرم ضد سيمان دارين ؟

متصدی داروخانه با لحنی تمسخر آميز گفت:بله که داريم کرم ضد تيرآهن و آجرم داريم

حالا خارجی ميخوای يا ايرانی؟

خارجيش گرونه ها گفته باشم !

مرد نگاهی به دستانش کرد و رو به رویه فروشنده گرفت و گفت: از وقتی کارگرساختمون شدم دستام زبر شده نميتونم دخترمو نوازش کنم...اگه خارجيش بهتره ، خارجيشو بده!

لبخند روی لبان متصدی يخ زد !!!واقعا چه حقير و کوچک است آن که به خود مغرور است. چرا که نميداند بعد از بازی شطرنج شاه و سرباز را دريک جعبه می گذارند...

انسانيت و تقواست که سرنوشت ساز است ...جايگاه شاه و گدا و دارا و ندار همه "قبر" است...

مواظب باشم که تقوا با یک تق وا نرود !!!برای رسيدن به کبريابايد نه کبر داشت نه ريا !

لا حول ولا قوه الا بالله  

هر که آمد در جهان روزی ز دنیا می رود نیک باشد یا که بد آخر از اینجا می رود قوم و خویشان تا لب گورند همراه و سپس هر یکی سوی دیار خویش زیبا می رود آرزوهای بلنــــــدت را دمی کوته بگیرعمر کوتاه است و چون برفی به گرما می رود...️

لا حول ولا قوه الا بالله  

👌

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک فقط همینو بلدم😂 ت مرا جان و حهانی چ کنم جان و جهان را 😂😂 یا با این ۲ دست کوچکم دست میبر ...

من یار مهربانم دانا و خوش زبانم گویم سخن فراوان با آنکه بی زبانم😎

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم ترتیب یکجا نشسته😎😎

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

من یار مهربانم دانا و خوش زبانم گویم سخن فراوان با آنکه بی زبانم😎 صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظ ...

سر زد از افق مهر خاوران

فروغ دیده ی حق باوران

بهمن فر ایمان ماست

پیامت ای امام، استقلال، آزادی، نقش جان ماست😂😂

جان منی❤️

تکرار مسواک زدن در همه شبها دندانها را سفید میکندو تکرار خاطرات در همه شبها موها را...ﮔﺎﻫﯽ ﻋﻤﺮ ﺗﻠﻒ می شوﺩﺑﻪ پاﯼ ﯾﮏ ﺍﺣﺴﺎﺱ…گاﻫﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗﻠﻒ می شود ﺑﻪ پای ﻋﻤﺮ !ﻭ ﭼﻪ ﻋﺬﺍﺑﯽ می کشد ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﻢ ﻋﻤﺮﺵ ﺗﻠﻒ می شود ﻫﻢ ﺍﺣﺴﺎﺳﺶ..!‌

لا حول ولا قوه الا بالله