2777
2789
عنوان

1۳ سالم بود نامزد کردم و پشیمونم ، کمکم کنین لطفا :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 54 پست
هر وقت رفتی زیر یه سقف، چند سال زندگی کردی، بد و خوب دنیا رو چشیدی، چندتا پیرهن بیشتر از من پاره کرد ...

شما از کجا میدونی من مجردم و مثلا ۱۵ سالمه؟😁😁

سنم از شما بیشتر نباشه کمتر نیست عزیزم

به اندازه ی کافی هم تجربه ی زندگی و اگاهی روانشناسی دارم عزیزم که نظر میدم و راهنمایی میکنم🌹

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ها که قطعا مقصرن  ولی یه مامانِ وزه ای داره که نگووووو

دلت نسوزه براش کوچیک ترین چیزی بشه خودش پشت مامانش درمیاد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خیالت راحت  اون دلش واسه تو نمیسوزه که عمرت رو هدر داده اون بفکر منفعت خودشه  برنامه ریز ...

خداروشکر که باهاش رابطه ج*نسی نداشتم 

ولی مطمئنم که روزی سه بار بهش نمیدادم ، ولم نمیکرد :/

نظر من اینه که بیشتر از مشگل کم سن بودن شما اختلاف طبقاتی که دارید اگر واقعا امروزی و عاقلانه فکر میکرد اینطور انتخاب نمیکرد معمولا این خانواده ها نمیتونن با غریب وصلت کنن واسه همین هردختری تو فامیل باشه میپذیرن احتمالا ایشون هم به اصرار خانواده اومده خاستگاری که بعدا خیانت کرده خلاصه مشکل بینش این پسره بیشتر 

قطعا اولویت زندگیم خودمم که 5 سال از عمرم رو با این آدم حروم کردم  ولی دلم براش میسوزه  ...

بعد طلاق هیچ خبری نیست وقتی روز ی  که به حرفم رسیدی برام دعا کن دختر ۱۹ ساله ای رو میشناسم به شدت زیبا جدا شد والان اینو بگم که فقط قرص میخوره می‌خوابه که عمرش بگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر اگه خیانت کرده که کار تمووووومه  اگه واقعا تورو میخواست که چشمش کسی دیگه رو نمیدید

راستش من پنج سال تمام التماس کردم به خانوادم ولی هیشکی بهم گوش ندا 

گفتم بهتره خودم دست به کار شم :)

فهمیده بودم با چند تا دختر و رفیقاش میره بیرون 

با دخترا فقط دوست بود تو رابطه نبود

و منو میزاشت تو خونه و در آکاردونی روم می بست

چتاشو پیدا کرده بودم ...

بعد ها شات گرفتم به عنوان مدرک 

اوایل زیر بار نمیرفت 

ولی فهمید مدرک دارم و قضیه جدیه کوتاه اومد 

ولی دلیل خوبی بود برای خانوادم که منو از این جدا کنن 

این مرد برای زندگی مناسب نیست

اگه برگشتی بعدها باز باخودت همین حرفای خودتو تکرار میکنی

به فکر خودت باش حالا بخاطر یه جهاز باید تا آخر عمرت بمونی؟ بمونی و بسازی؟

اوناخودشون یه فکری به حال اون جهاز و وام واینا میکنن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
برگرد مطمئن باش به کسی دیگه هم بری وضعیت همینه... دنبال عشق و عاشقی و اسن حرفا هم نباش، نگاه به اینس ...

بحث این بنده خدا فقط عشق و عاشقی نیست

ک البته بچه ۱۳ ساله تنها عشقش عروسکاش هستن!! 

الان چشماش باز شده میبینه خیانت میکنه،خانواده طرف خوب نیستن و ...!

من موافق طلاق هیچکس نیستم

ولی خوب وقتی نمیخواد،عقل و منطق و احساسش میگه نمیخواد،پس نمیخواد دیگه!

الان جدا بشه بهتر نیست تا همینطوری ک ۶ سال گذشته از نامزدیش،۶ سالم از عروسیش بگذره یکی دوتا بچه بی گناه آواره بشن؟!!

بعد طلاق هیچ خبری نیست وقتی روز ی  که به حرفم رسیدی برام دعا کن دختر ۱۹ ساله ای رو میشناسم به ش ...

من با این اقا رابطه نداشتم ( حتی اسمش از شناسنامم به راحتی پاک میشه و برگه سلامت میگیرم )

این آقا از نظر روانی مشکل داره 

بیمار جنسیه (اصلا براش مهم نیست من آسیب ببینم یا نه)

دیدگاه حیوانی داره نسبت به زندگی(خوردن ، کار و خوابیدن)

پیشرفت منو دوست نداره و میخواد خودش پیشرفت کنه و فقط من شاهد باشم :/

ذره ای محبت و عشق ندیدم ازش

بی فرهنگ و بد اخلاق و گستاخه ، جوری که توی خونه خودمون به والدینم بی احترامی میکنه 

خانوم محترم 

اتفاقا سه تا خواستگار داشتم وقتی فهمیدن دارم به هم میزنم ...

/زندگی و دغدغه یک زن فقط شوهر کردن نیست /

[QUOTE=338236319]تو خودتم به خودت رحم نميكني . يعني چي كه دلم به حالش ميسوزه ؟ اسم مادرت يكي از اين اسم ها نيست ؟ قز ...[/QUOTE

دلم میسوزه منظورم این نیست که میخوام برگردم 

نه اسم مامانم /مثل خر تو گل گیر کردیم با این وصلت فامیلی/یه 

من با این اقا رابطه نداشتم ( حتی اسمش از شناسنامم به راحتی پاک میشه و برگه سلامت میگیرم ) این آقا ا ...

کار زشتی کردن وقتی هنوز جدا نشدی خواستگاری کردن ،زندگی خودته من فقط نظرمو گفتم طبق تجربه انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40