2777
2789
عنوان

سوال!!!🤔

119 بازدید | 5 پست

یه سوال داشتم کسی هست جواب بده؟؟

من از دیروز تا الان با سه تا وکیل حرف زدم. هر سه تاشون گفتن زن با حق طلاق و داشتن وکیل اقدام کنه برای طلاق...حضور تو جلسات مشاوره بهزیستی اجباریه. 

الان اینجا کلی نظر خوندم همشون بدون حضور مرد کارشونو تموم کردن و مرد بدبخت تا بعد طلاق متوجه نشده بود..

کسی هست بگه اوضاع چجوریه؟؟؟ 

حقیقتش اینه همسرم حق طلاق داره چند هفته پیش گفته بود اقدام میکنه ولی برای من چیزی نیومده. هیچچ اطلاعی ندارم کاری کرده یا ن. سامانه ثنا هم دارم ولی هیچی توش نیست.

ضمنا من مرد هستم

اصلا چنین چیزی نیست ،از ابتدای شروع طرفین با خبر میشن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

من دختر عمم طلاق گرفتنی حق طلاق داشت و جلسات مشاوره اجباری بود که خودش رفت ولی شوهرش نیومد  مومهریشو بخشید مشاور گفته چون سه جلسه مشاوررو نیومده پس بقیشم نمیاد و طلاق رو صادر کرده بود چون مشاوره یه جلسش صلح هستش که اگر مرد نیاد دیگ قطعا طلاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر عمم طلاق گرفتنی حق طلاق داشت و جلسات مشاوره اجباری بود که خودش رفت ولی شوهرش نیومد  موم ...

نمیدونید چه سالی بود؟؟ میگن از یه سالی به بعد قانون عوض شده