2777
2789

دیدین وقتی یکی عزیزش فوت میکنه ، انگار میره تو شوک ، هیچ کار نمیکنه فقط نگاه میکنه و گریش نمیاد و از درون میپاشه ؟ من عزیزم فوت نکرده ولی تو همون وضعیتم ، نیاز دارم گریه کنم ، ولی نمیتونم ، هرچی آهنگ و فیلم غمگین میبینم اصن هیچی به هیچی ، ذکری چیزی بلدین بهم بگید ؟

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

نماز بخون

من اینجور وقتا نماز میخونم بعد که تموم شد گریم میگیره خود به خود

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهنگ خدافزی محمد محرمی گوش کن یا اهنگ بمون از محسن یگانه

این همه موزیک‌گوش کردم ، تیر آخر ، اینارو هم الان میرم بگوشم ، ممنونم

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
نماز بخون من اینجور وقتا نماز میخونم بعد که تموم شد گریم میگیره خود به خود

زیاد با نماز حال نمیکنم و حال عرفانی نمیگیرم

این همه موزیک‌گوش کردم ، تیر آخر ، اینارو هم الان میرم بگوشم ، ممنونم

خاهش میکنم عزیزم اگه گریت گرفت بگو بهم

فیلم حوض نقاشی ام نگاه کن

اهنگ جای تو خالی پویا بیاتی ام گوش کن

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
زیاد با نماز حال نمیکنم و حال عرفانی نمیگیرم

منم نماز خون نیستم اصلاا

ولی نمیدونم چرا بعد فوت مامانم چون گریم نمیومد.. نماز خوندم و گریه کردم..

متاسفانه فقط همون یه بار نماز خوندم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم نماز خون نیستم اصلاا ولی نمیدونم چرا بعد فوت مامانم چون گریم نمیومد.. نماز خوندم و گریه کردم.. ...

خدا رحمتشون کنه ، من غرورم اجازه نمیده برای یه بی وجدان اشک بریزم ، نمیتونم بشکنم ، برا همین دارم عذاب میکشم 

خدا رحمتشون کنه ، من غرورم اجازه نمیده برای یه بی وجدان اشک بریزم ، نمیتونم بشکنم ، برا همین دارم عذ ...

خدا عزیزانتو برات حفظ کنه.

غرورتو بزار کنار

این غم تو روحیت تاثیر بدی میزاره ها

گریه کنی راحت میشی

خدا عزیزانتو برات حفظ کنه. غرورتو بزار کنار این غم تو روحیت تاثیر بدی میزاره ها گریه کنی راحت میش ...

میخوام همین کارو کنم دیگه ، گریم در نمیاد ، ضمیر ناخودآگاهم اجازه نمیده ، شیطونه میگه برم پیامش بدم التماسش کنم برینه بهم بلکه غرورم بشکنه گریم بگیره راحت بشم 😐