دیدین وقتی یکی عزیزش فوت میکنه ، انگار میره تو شوک ، هیچ کار نمیکنه فقط نگاه میکنه و گریش نمیاد و از درون میپاشه ؟ من عزیزم فوت نکرده ولی تو همون وضعیتم ، نیاز دارم گریه کنم ، ولی نمیتونم ، هرچی آهنگ و فیلم غمگین میبینم اصن هیچی به هیچی ، ذکری چیزی بلدین بهم بگید ؟
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهنگ خدافزی محمد محرمی گوش کن یا اهنگ بمون از محسن یگانه
این همه موزیکگوش کردم ، تیر آخر ، اینارو هم الان میرم بگوشم ، ممنونم
توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
نماز بخون من اینجور وقتا نماز میخونم بعد که تموم شد گریم میگیره خود به خود
زیاد با نماز حال نمیکنم و حال عرفانی نمیگیرم
منم نماز خون نیستم اصلاا ولی نمیدونم چرا بعد فوت مامانم چون گریم نمیومد.. نماز خوندم و گریه کردم.. ...
خدا رحمتشون کنه ، من غرورم اجازه نمیده برای یه بی وجدان اشک بریزم ، نمیتونم بشکنم ، برا همین دارم عذاب میکشم