2777
2789
عنوان

امروز وحشت کردم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 66 پست
به عبارتی تنهایی هیچ بخاری ندارن ،😁

كلا در حالت عادي نرمالن

دخترِ من خَيلي گوگوليه، ولي به چند تا چيز انگار دزدگير وصل كرده

TT

تلفن

توالت

اصلا يهو آژير ميكشه و بلانسبت خُل ميشه

اين دو تا شدن هووي اين خانم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه جاي اون مادرا بودم بچه رو ميسپردم دست باباشون تا بتونم يه ساعت واسه خودم با دوستام باشم من ب ...

پوس شدم پوسسسسسسس😂 همسرمم وقتی فرشو دید همینو گفت که چرا دست کسی نسپردن تا خودشونم از مهمونی لذت ببرن؟کلی حرف زدیم و تصمیم گرفتیم قبل بچه اوردن اطلاعاتمون رو بالا ببریم تا اشتباه های ساده ی اینچنینی نداشته باشیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همسر من نگه نميداره  خيلي خبيثه!😈

😃😃😃

خب مامانت يا خواهري كسي نيست كنارت كه بتوني بچه رو چند ساعتي دستشون بسپاري؟😃😃

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
مهد كودك بوده پس

دقیقا!یه مهدکوک درست و حسابی!جالب اینه مادرا بچه هاشون رو دس بدس میکردن از بچه ی هم مواظبت میکردن  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
پوس شدم پوسسسسسسس😂 همسرمم وقتی فرشو دید همینو گفت که چرا دست کسی نسپردن تا خودشونم از مهمونی لذت بب ...

تني دِوائه 🤣🤣🤣🤣

ته ره بَدتِر از اين 😃😃😃😃

ولي واقعا امادگي براي بچه دار شدن و تربيتش خيلي مهمهههه

بچه خيلي سختي داره ولي يه بوسش انگار همه خستگياي عمرتو از تنت در مياره

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
نگران نباش تو خونه ی خودشون انقدر خشن نیستن  بچه ها به هم میفتن غیر قابل کنترل میشن  دخت ...

خونه ی منم ترکید  کاش عکس میگرفتم.از دم ریخت و پاش کردن تاااااا کل خونه بجز حموم و اتاق خواب من و همسرم.همه جا ریختن وروجکا  

😃😃😃 خب مامانت يا خواهري كسي نيست كنارت كه بتوني بچه رو چند ساعتي دستشون بسپاري؟😃😃

خير جانم، خير

دوريم از همه

به اقوام همسرم نزديكتريم

اين خبيثم داره انتقام ميگيره، نه كه من از مامانش بچه دار شدم، براش عجيبه نخواستم به جاي خودش، ايشون بياد خراب بشه سرم به بهانه كمك 

عيب نداره

من و اين خانم همه جا با هم ميريم، خوبم هست

تازه به قول خودش ما خواخريم (خواهريم)♥️♥️♥️♥️😂😂😂😂😂

استارتر واقعا پستات رو خوندم لذت بردم با اينكه تازه عروسي و ني ني پي پي زده به فرشت نوشتي عيب نداره 

يا رو مبل هات پريدن سكته نزدي الان خراب ميشه 

فقط نگران خستگي و پريدن بچه از رو مبل و اينا بودّي 

والا يه نَفَر تاپيك زده بود يه مهمون بچش فرش رو پفكي كرده ميومدي پست هاي ملت رو ميدي عصباني و بدوبيراه ميدادن به مادر بچه 

عزيزم بچه خودم مياد همه اينا رو به جون ميخري حتي نق و كريه و شيطونيشون رو 

خير جانم، خير دوريم از همه به اقوام همسرم نزديكتريم اين خبيثم داره انتقام ميگيره، نه كه من از مام ...

وااي همسرت مازندرانيه؟😃

ما هم ميگيم خواخر 

پس همدرديم هر دو غريبيم 😃😃😃

تني دِوائه 🤣🤣🤣🤣 ته ره بَدتِر از اين 😃😃😃😃 ولي واقعا امادگي براي بچه دار شدن و تربيتش خيلي م ...

😁😁

شوهرم پاشو گذاشت تو خونه یه لحظه ماتش برد رفتم سمتش میگه:یه لحظه بامن حرف نزن تمرکزمو دوباره جمع کنم😂😂😂😂 میگفت باورم نمیشه اینجا خونه ماست!چرا اینجوری شده! دقیقا همین چهره😨😨

بوس كه خوبه دلي جان من با گو....ش هم چشمام از اشك غرور خيس ميشه😂

😂😂😂😂😂😂

بوس كه خوبه دلي جان من با گو....ش هم چشمام از اشك غرور خيس ميشه😂

منم همينم 😂😂😂

ولي گفتم اينو بگم تي تي كلا ميزنه تو فاز بي بچگي 😂😂😂😂