2777
2789
عنوان

امروز وحشت کردم!

1134 بازدید | 66 پست

سلام.امروز مهمون داشتم دوستای قدیمیم.هر کدومشون یکی بچه داشتن بعضیاشونم دوتا.من امروز به معنای واقعی کلمه وحشت کردم.از بس شیطون بودن بچها.با اینکه تقریبا همسنیم من انگار ازشون خیلی جوونتر بودم.چهره هاشون خیلی خسته بود.

یکی دوتاشون که اشک منو دراوردن.همش فکر میکردم از پنجره پرت میشن بیرون از بس رو مبل میپریدن

اخرشم یکی رو فرش پی پی زد😩

منه تازه عروس فرشمو شستم به درک مامانش خیلی شرمنده شد.

یکی از دوستامم انقدر خسته شده بود بچشو زد.انگار مستاصل بود.

من عاشق بچم اونم دو قلو اما امروز گفتم خدایا چی میشه یه مادر انقدر خسته و پژمرده میشه؟با چه انگیزه ای ادامه میده؟اصلا دلم نمیخواد کنترلمو از دس بدم ولی با جیغ جیغاشون انگار یکی داشت مغزمو جر میداد!

بچها مشکل از منه؟مامانا میایین از تجربه هاتون قبل و بعد بچه داری بگین؟

پوف...

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه خیلی شیرینه.من که کلی از دوران بچگی پسرم لذت بردم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

بچه داري سخته خوب عزيزم الكي نيس كه بهشت زير پاي مادره 

من پسر ٨ ماهه دارم مهموني جايي نميرم كه صاحب خونه اذيت نشه با صداي جيغ جيغ

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها تو يه برهه اي از نظر سن ميخوان دنيا رو خودشون كشف كنن

يعني هركاري كه فكرشو نميكني ميخوان تجربه كنن

من پسرم ٢ تا ٣ سالگيش افتضاااح شيطون بود

يعني از ديوار راست ميرفت بالا

سعي كردم تو اون دوره كمتر تو جمع ببرمش كه نه خودم حرص بخورم نه بقيه بخوان يه جور با بچم برخورد كنن كه ناراحت بشم

ولي الان هر چي ميگذره بهتر ميشه و منم راحتتر 

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

نترس

احتمالا دوستانت هم دلشون ميخواستن راحت باشن و بچه ها متوجه كم توجهي مادرشون شده بودن بدتر شلوغ ميكردن شايد جلب توجه كنن و اين مادرشون رو بيشتر عصبي ميكرده، بخصوص توي جمع

بچه با تمام سختي هاش عاليه 

بچه خیلی شیرینه.من که کلی از دوران بچگی پسرم لذت بردم

چجوری؟فقط حس مادرانه ات لدت داشت؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
منم مثل شمام بچه دوست دارم ولی وقتی دوستامومیبینم یکم میترسم

یکم چیه من و یه نفر دیگه که بچه نداشتیم ماتمون برده بود!هی بهم میگفتیم خیلی خنگی اگه بچه بیاری  

بچه ها تو يه برهه اي از نظر سن ميخوان دنيا رو خودشون كشف كنن يعني هركاري كه فكرشو نميكني ميخوان تجر ...

هفتا بچه ی شیطوووووووون  

يادم رفت بگم

منم تا زمانيكه مامان نشده بودم همين حس رو داشتم، كلاً نسبت به شيطنت و شلوغي و گريه بچه هاي غريبه عدم تحمل داشتم و حتي ميترسيدم از بچه دار شدن،

تا باردار شدم همش دود شد رفت هوا

صداي گريه نوزاد ميشنيدم قند توي دلم آب ميشد

بچه كه به دنيا كه كلاً به فنا رفتم! براي اولين بار با ديدن اليور تويست گريه هم كردم! صحنه اولش كه دنيا مياد مامانش ميميره و نميتونه بغلش كنه!!!! گفتم طفلي بغل مامانش نرفت!

خلاصه نترس و نلرز

نگران نباش تو خونه ی خودشون انقدر خشن نیستن 

بچه ها به هم میفتن غیر قابل کنترل میشن 

دختر من که با دختر عمه هاش میترکونه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
هفتا بچه ی شیطوووووووون    

من اگه جاي اون مادرا بودم بچه رو ميسپردم دست باباشون تا بتونم يه ساعت واسه خودم با دوستام باشم

من با اين كه بچم نزديك ٤ سالشه هنوز كه هنوزه ميبرمش جايي پاش شرت اموزشي ميكنم كه اگه به وقت فراموش كرد خود بچه خجالت نكشه و صاحب خونه هم اذيت نشه

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!