2777
2789
عنوان

پسر خالم و خواستگار نچسب

620 بازدید | 5 پست

خیلی دوسم داره و خواستگارم است 

همش منتظر جوابم است که بیاد برای خواستگاری رسمی و نامزدی 

اما من از اینکه نتونه زندگی خوبی بسازه میترسم 

شغلش وکیل است 

از اونجایی که مامانم ۸ سال وکیل بود میدونم وکالت فقط اسمشه که درآمد داره ولی درآمد آنچنانی نداره 

بنظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که از ته دلش شمارو دوست داره و بهتون علاقه داررو راحت از دست ندین ممکنه همانندش براتون کم پیش بیاد که علاقه واقعی داشته باشه 

وکالت هم شغل بدی نیست میتونی با پشتکارو فکر درست در کنارش یه راه های درامدی دیگه هم ایجاد کنین

البته البته اگه شمام از اون خوشتون میاد و بهش علاقه دارین وگرن بحث منتفیه.

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

اگر از نظر اخلاقی اوکی هست و واقعا و خالصانه دوستتون داره یه مقدار روش فکر کنید سعی کنید باهاش آشنا بشید برید مشاوره شاید خوشتون اومد. وکیلا هم که درآمدشون کم نیست ، کسایی رو میبینم که هر پرونده ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون درآمد دارن شما فکر کن سالی چند پرونده بهشون بخوره درآمدشون میلیاردیه ،البته وکالت یه شغلیه که درآمدش بستگی به تلاش خودت داره مثل شغل آزاد، شاید مادر شما خودشون نخواستن درآمد بالایی داشته باشن و اینکه فکر میکنم دیگه یه وکیل کف کف درآمدش هیچیم نداشته باشه ماعی ۷۰ ۸۰ تا رو داره البته مطمعن نیستم چون وکیلی تو اقوام خیلی نزدیک نداریم