2777
2789

یک بنده خدایی میشناسم که خیلی داره سختی میکشه و تقریبا پشیمونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من با خونه و‌شغل و درآمد از محضر برگشتم بخاطر بچه هام 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
والا من با خونه و‌شغل و درآمد از محضر برگشتم بخاطر بچه هام 

منم تقریبا شرایط دارم ولی بخاطر پسرم صبر کردم

نمیدونم چه چیزو این بشر داره از من قایم میکنه...

یه مرگیش هست...

همش قابم موشکه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
یعنی بخاطر بچه جدا نشدی؟

بله اول بچه هام که آسیب تک والدی نبینن ،دوم یه دلیل دیگه که اینجا بگم میریزن سرم.... تاپیک یکی مونده به آخرم نوشتم چه وضعی داشت زندگیم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
منم تقریبا شرایط دارم ولی بخاطر پسرم صبر کردم نمیدونم چه چیزو این بشر داره از من قایم میکنه... یه ...

من که زندگیم آوار شد رو سرم کامل ، زندگی ای که از صفر دو تا جوجه دانشجو بودیم ازدواج کرده بودیم ساختیم ..... تاپیک یکی مونده به آخرم گفتم حدودا ، تا محضر هم رفتم و برگشتم چون دبیرم و آثار تک والدی رو میدونم