2777
2789

تروخدا کمکم کنید🥲

اگر میتونید راهنمایی کنید

من یه سرویس کریستال پذیرایی از شوش خرید کردم

که فروشنده با زور ک ما چند باز خاستیم از مفازه بیاییم بیرون نزاشت

جنس خرید کردیم سرویس

۶ نفرشو‌  به ما دادن ۱۹‌تومن بدون تخفیف

بعد از اینک خرید کردیم چون اشنایی نداشتیم

دور میزدیم چندتا مغازه دیگ رقتم دیدم

همین جنس دقیقا هم مدل  ۶ نفرشو‌میکف ۷‌/۵ تومن بدون تخفیف 

۱۱ میلیون اختلاف

اگر میتونید کمکم کنید

چکار کنم؟

ب خودش بگم؟ ک گرونه من قیمت کردم اینجوریه

پول پس بدید یا جنس پس بگیرید

یا من میرم اتحادیه

یا یک راست برم اتحادیه؟

فاکتور خرید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قدرت نه گفتن نداری

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥

برو پیش خودش بگو فایده نداشت تهدیدش کن که میری اتحادیه.

البته به نظرم بهتره از مغازه دارها بپرسی اونها بیشتر میدونن راه و چاه رو

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

شوش خییلی بنداز بندازه

اصن جای خرید نیس

۶ نفره ۱۹ تومن مگه جنگه!!!!! خودت شک نکردی 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

اول برید پیش خودش و بگید منصرف شدید از خریدتون بعد اگه قبول نکردند حرف اتحادیه رو بزنید 

راستی اگه توی فاکتور نوشته شده جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود دستتون به هیچ جایی وصل نیست