f*a مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 256 عنوان مدرسه پسرونه شهدای هفتم تیر بلوار ابوذر منطقه ۱۴ تهران خوبه یا بد ؟ 150 بازدید | 4 پست سلام من پسرم رو میخوام برای کلاس اول ثبت نام کنم ، نمیدونم مدرسه شهدای هفتم تیر توی بلوار ابوذر خوبه یابدکسی میدونه بهم بگه ؟ خدا هست... پس غمی نیست 1403/02/19 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_blueberry_ عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2339 خدایی اینجا چند نفر تهرانن حالا از بین همه تهرانیا چند نفر منطقه ۱۴ ان حالا از بین اونا چند نفر پسر اون سنی داشتن و دقیقا هم همین مدرسه فرستادنواقعا احتمالش کمه خب این سوالو باید برید دم مدرسه ، از اولیای بچه ها بپرسید نه اینجا :/ تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
f*a مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 256 خدایی اینجا چند نفر تهرانن حالا از بین همه تهرانیا چند نفر منطقه ۱۴ ان حالا از بین اون ... خب ب شما چ ربطی داره ؟؟؟میتونی جواب ندی خدا هست... پس غمی نیست
_blueberry_ عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 2339 خب ب شما چ ربطی داره ؟؟؟ میتونی جواب ندی وااا خب من دارم راهنمایی میکنم که بری اونجا از اولیا بپرسی اینجا علاف نشی چه بداخلاق :( تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
f*a مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 256 وااا خب من دارم راهنمایی میکنم که بری اونجا از اولیا بپرسی اینجا علاف نشی چه بداخلاق :( خیلی از شنا ممنونم ولی بجای اینهمه نوشتن به راحتی میتونستی بگی : بهتره بری دم مدرسه ها از والدین بچه ها بپرسیآدما فرق راهنمایی و تحقیر و بزرگی کردن دیگران رو خوب میفهمن خدا هست... پس غمی نیست