2777
2789
عنوان

بعضی خانوما چجوری میتونن

694 بازدید | 55 پست

وای 

یه آقایی هست به شدت پولداره،سه تاماشبن شاستی،دوتاویلا و...ومتاسفانع یا خوشبختانه ازمن خوشش میاد

6ماهه ک دست بردار نیست اماااااا

به شدت زشته

به شدتتتتتتت زشتهههه،یه چی میگم یه چی می‌شنوین نگین درمورد قیافه مردم اینطوری نگو شمام مثل رفیقام هستین امدم تعریف کنم براتون 

بعدحتی زبونش یکم میگیره 

اصلاوقتی میبینمش چندشم میشه

بعدخودشم می‌دونه هرکی توزندگیم بوده واقعا حداقل از لحاظ قیافه خوب بوده

خلاصه به درخواست رفیقم ک هعی گفت برو یه کافه یی جایی باهاش حالایه صحبتی بکن 

من اسکل هم رفتم حتی توکافع هم بد نگاش میکردن همه جوریکع من از خجالت آب شدم

حالا موندم بعضی خانوما واقعاچطو میتونن بخاطرپول همچین انتخاباتی داشته باشن(چون دیدم دورم وحتی رفیقای خودم ک خیلی خوشگل و جذاب بودن بخاطرپول باپسری ک خیلی ازنظرقیافه ازشون پایین تربود وارد رابطه شدن)الان اصلا افسردگی گرفتم

👀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا رفتی تو رابطه ؟؟؟یا ن    

نهعهع

منتظرجوابمع،منم نمی‌دونم چجوری بپیچونمش،چون ۶ماه ک دنبالم بود من محل نمی‌دادم بهش ولی یهویی درخواستشو قبول کردم 

آخری بهم گفت می‌دونم ک الان اگ اینجایی حتما میخوای باهم اوکی شیم🤣🤣

👀

ان شاالله منظورت از شاستی همون شاسی بود و اشتباه تایپی بود

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚