2777
2789
عنوان

شخصیتم خیلی غلط اندازه😐🗿

246 بازدید | 14 پست

واقعا نمیدونم دلیلش چیه همه تا قبل از اینکه باهام دوست شن فک میکنن از اونام که خیلی خودخواهم و همش پشت سر بقیه حرف میزنم. الانم یه نفر که باهاش شاید سرجمع دوبار برخورد نداشتم بهم پیام داده که فلانی گفته پشت سرم حرف زدی!!

حداقل با ادمای ناجور دیگه برخورد نمیکنی.زیادی هم مهربون باشی یسری ادم بیشعور میان سراغت و ازت سواستفاده میکنن.بقیم عقلشون به چششونه برات سعی کن زیاد مهم نباشه

𝐅𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐜𝐞, 𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐟𝐫𝐚𝐢𝐝 𝐨𝐟 𝐥𝐨𝐬𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همه فک میکنن حیلی خودمو میگیرم چون فرم قیافم اینجوریولی بعدش میبینن خیلی اهل دلم😐😂بیخیال بابا اتفاقا من حال میکنم وقتی میگن اشتب کردن تو هم کیف کن باهاش😂😂

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
بگو بدون مدرک چیزی رو قبول نمیکنم 

معمولا اینجور موقع ها خیلی تند برخورد میکنم ولی این کسی که ب هم پیام داد خیلی بچه خوبی بود نمیدونم چرا اینطور شد گفتم من همچین چیزی نگفتم گفت خوبه خیالم راحت شد که خودت گفتی!

منم همه فک میکنن حیلی خودمو میگیرم چون فرم قیافم اینجوریولی بعدش میبینن خیلی اهل دلم😐😂بیخیال بابا ...

دقیقاا😂 دوستای صمیمیم همه میگن فک میکردیم خیلی مغروری اونوقت منی که دارم پیش دوستام دلقک بازی میکنم🗿

دقیقاا😂 دوستای صمیمیم همه میگن فک میکردیم خیلی مغروری اونوقت منی که دارم پیش دوستام دلقک بازی میکنم ...

چقد منی تو😂😂😂حالا من نخاستم بگم دلقک بدم میاد از کلمش ولی پشمام همینهههه😂🤣

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
چقد منی تو😂😂😂حالا من نخاستم بگم دلقک بدم میاد از کلمش ولی پشمام همینهههه😂🤣

هیچ کلمه ای پیدا نکردم که منظورو دقیق برسونه😂😂 تایپ شخصیتیت چیه؟