2777
2789

منظورم آرایش و لباس نیست دلم میخواد درونی به خودم برسم از نظر سلامتی و پوست و مو و... 

پوستم معمولیه یعنی جوش و اینا نداره ولی صاف و درخشان تیست خشکه و کمی منافذ داره و انگار خسته ست موهامم آسیب دیده از رنگ لطیف و خوش حالت نیست باید کجا برم چه کارایی انجام بدم؟ مثلا دوست دارم ناخنام محکم و مرتب باشه ولی اصلا دوست ندارم ناخن بکارم همه چیزم طبیعی سالم و قشنگ باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روتین زندگی سالم واسه خودت داشته باش

مثلا هرروز صبح صورتت رو با آب خنک بشور

روزی ده دقیقه مطالعه داشته باش

شب آبرسان بزن

ورزش کن

و....

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
یه روتین زندگی سالم واسه خودت داشته باش مثلا هرروز صبح صورتت رو با آب خنک بشور روزی ده دقیقه مطالع ...

خب مثلا نمی دونم چه آبرسانی خوبه و مناسب پوستمه

دلم میخواد برم کلینیک پوست و مو ولی میترسم بدتر بشه پوستم

موهات رو برو سالن پروتئین تراپی کن روتین پوستی داشته باش یک مکمل پوست و مو هم مصرف کن مثل پرفکتیل ...

ممنون

پروتئین تراپی هر چند وقت یکبار باید انجام بشه؟ 

هزینه ش زیاده؟ 

این روتین رو حتما داشته باش من از اول اسفند شروع کردم خیللی تغییر کرده پوشتم

یه میسلار مناسب پوستت بگیر

یه ضدافتاب

ابرسان

شویندع

جمع کننده منافذ بیتروی

دورچشم

من همرو قیمت مناسب گرقتم ک همش با هم ماهی ۱/۵ میشه 

شما با توجه به بودجه ات میتونی برندای بهتر بخری یا متوسط

موهات رو برو سالن پروتئین تراپی کن روتین پوستی داشته باش یک مکمل پوست و مو هم مصرف کن مثل پرفکتیل ...

یک روتین سبک و قیمت مناسب بگم

فیس واش ویتامین سی ویتالیر 

ابرسان ووچه

ضد افتاب درماتپیک مدل ضد لک

خب مثلا نمی دونم چه آبرسانی خوبه و مناسب پوستمه دلم میخواد برم کلینیک پوست و مو ولی میترسم بدتر بشه ...

برو پیش یه دکتر عزیزم اون درسش رو خونده و سوادش رو داره

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
تغذیه درست داشته باش و ورزش کن روتین پوستی داشته باش ژل شستشو تونر آبرسان ضدآفتاب به موهات روغن نا ...

تغذیه م خداروشکر خوبه فقط قند و شکر رو نمی تونم حذف کنم چون خیلی علاقه به شیرینیجات دارم ولی روغن و آب سالم مصرف می کنم و از همه ی گروه های غذایی