2777
2789
عنوان

کلاس های آمادگی برای زایمان

273 بازدید | 13 پست

آیا لازمن؟ من تو این هوا والا برای کارای ضروری به زور از خونه میرم بیرون حس کلاس رفتن ندارم خیلی واجبن؟ یا نریم هم میشن کلا چیا میگن مگه؟

--

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جلسه رفتم ،خوبه بنظرم مخصوصا اگه زایمان اولت باشه

از تغذیه وورزشهای دوران بارداری میگن تا کارایی که باید موقع زایمان انجام بدی

دلتنگم و باهیچکسم میل سخن نیست
به نظرم ورزشاشو از اینترنت هم میتونی انجام بدی. ولی مامای خصوصی میگن خیلی به درد میخوره

من تجربه اولمه جوری کلا از مرحله پرتم دکترم سونو نوشته بود عوض اینکه بیرون برم سونو باز از خود دکتره وقت گرفته بودم         حالا مامای خصوصی چجوریاس؟ قراره چکار کنه؟ 

--
من تجربه اولمه جوری کلا از مرحله پرتم دکترم سونو نوشته بود عوض اینکه بیرون برم سونو باز از خود دکتره ...

پس حتما برو کلاسارو،مامای خصوصی موقع زایمان باهات هست بهت کمک میکنه زایمان راحت تری داشته باشی،ومهمتر از همه اینکه کارآموزا وپرستارا هی نمیان معاینت کنن

از هفته 25 به بعد برم دیگه؟

من الان توهفته ۲۳ هستم،اگه الان نمیرفتم باید تا دو ماه دیگه صبر میکردم،بعدن سخت تر میشه،کلاسا هفته ای یه جلسه است