2777
2789
حرکات پسرمو از ۱۶ هفتگی واضح متوجه میشدم اما این یکی داره دیوونم میکنه

عزیزم همه بچه ها که مثل هم نیستند وقتی هم که بدنیا میان مثل هم نبستند هیچ وقت نباید توقع داشت دو تا انسان شبیه هم باشه، هر نفر خلقت منحصر بفرد خودش رو داره، من خودم روانشناس کودک هستم چیزی که ما مدام به مادران مبگیم اینه که هرگز بچه هاتون رو در هیچ ضمینه ای با هم مقایسه نکنید.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته دیگه قراره برم سونوی آنومالی

عزيزم اتفاقا ديروز بحث همين بود . تا هفته ٢٨ اين عاديه كه يه روز حركت كنه و چند روز ساكت يا كم حركت باشه .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
شوهرم مخالفه و میگه وسواس پیدا کردی

اتفاقا بنظر من اصلا هم وسواس نیست مادر باید نگران بچه اش باشه باید خیالش راحت باشه یعنی فک کرده الان بهتره داری حرص میخوری و استرس داری

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

تا هفته سی حرکاتشو نمیشمارن، الان طبیعیه شاید بعضی روزا اصلا متوجهش نشی ،مخصوصا اگه شکمت یهو زده بیرون

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
تا هفته سی حرکاتشو نمیشمارن، الان طبیعیه شاید بعضی روزا اصلا متوجهش نشی ،مخصوصا اگه شکمت یهو زده بیر ...

آره یهویی شکمم بزرگ شد. دو هفته پیش که رفتم آمینوسنتز اصلا شکم نداشتم اما الان قلنبه شده

آخه پسرم خیلی اکتیو بود

بچه ها فرق دارن عزيزم .

تناوب حرکات :
در ابتدا، حرکات کوتاه و با فواصل طولانی هستند، مثلا در یک روز حرکات متعددی را حس میکنید سپس چند روز هیچ حرکتی را حس نمیکنید، زیرا جنین هنوز کوچک است، اما از میانه بارداری تشخیص حرکات جنین منظم میشود. گاهی هم مادر سکسکه جنین را متوجه میشود که حرکات آن مداوم، پشت سر هم و لرزشی است.

لزوم توجه به حرکات :
به محض اینکه احساس کردید حرکات جنینتان منظم شده اند (یعنی حدود هفته 28 بارداری)، به آنها دقیق شوید و اگر به نظر رسید این حرکات کم شده اند، حتما متخصص زنان را در جریان بگذارید تا ضربان قلب جنین را بررسی کند.

اگر جنین حرکت نمیکند :
مدت خواب جنین حداکثر 75 دقیقه است و اگر بیش از 2 ساعت حرکت نکرد، مادر باید مساله را بررسی کند. اگر احساس کرد، جنینش 2 تا 3 ساعت است حرکت نمیکند، بهتر است کمی غذای انرژی زا مصرف کند و در حالت آرامش به پهلو یا پشت بخوابد، دستش را بر شکم بگذارد و با توجه کامل به جنین، حرکات او را بشمارد.

ممنون گلم

خواهش ميكنم عزيزم من هفته ٢٠ ميرم امشب ولي هنوز حركتي نداره.

كلا ٢-٣ بار تكون خورده يكمم ويبره زده تا حالا واسم 😍😍😁😁