2777
2789
عنوان

میشه بیاید

27 بازدید | 4 پست

سلام

من چند ساله عشق یکطرفه دارم دیوانه وار ابراز کردم گفته نه

تقریبا ی ساله پیج فیک زدم بهش گفتم دوست خواهرت اینا.....کلا باور کرد عکس ی دختر دیگه رو میزارم استوری دختره دوستمه خیلی خوشگله اون فکر میکنه عکسه منم در واقعیت نمیدونه من کیم خیلی با هم صحبت میکنیم حالام واقعا ازم خوشش میاد نمیدونم چیکار کنم؟دوسش دارم

واقعیتو بهش بگم😔

عزیزم کارت خیلی اشتباه بوده ، با شناختی که من از پسرای این دوره زمونه پیدا کردم تقریبا مطمعنم که اون پسره الان فقط از عکس اون دختری که تو استوری می‌کنی خوشش اومده نه از خودت تو 

به نظرم بهش بگو که کی هستی و اگر قبولت نکرد تو هم کوتاه بیا چون نمیشه یه نفر رو با فریب دادن و زور کردن عاشق خودت کنی 

عزیزم کارت خیلی اشتباه بوده ، با شناختی که من از پسرای این دوره زمونه پیدا کردم تقریبا مطمعنم که اون ...

بخدا خودم ناراحتم خیلی دارم عذاب میکشم

نمیخوام اذیت بشه...تو این مدتی ک باهاش بودم بهترین روزای عمرم بود دیگه میخوام تمومش کنم لعنت به من😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.