2777
2789
عنوان

چرا ادما بی رحم شدن

133 بازدید | 11 پست

دلیلش چیه برادر نسبت به برادر بی رحم چرا ادما اینجوری شدن این جماعت واقعا انسان هستن ؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انسان هستند اما انسانیت ندارند

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
انسان هستند اما انسانیت ندارند

این ادما از حیون هم کمترن پس

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

پول ، حسادت ، خودخواهی

این دنیا ادماش بدم میاد نکه خودم خوب باشم نه ولی حق کسی نمیخورم 

خیلی دنیا بدی شده . من که ی اتفاق هایی میبینم واقعا واموندم که ماآدم ها  چرا این قدر بی رحم حیو ...

هعی 

دنیا از همون اول با بی‌رحمی تمام رفتار کرد ولی کسی نمی‌خواد قبول کنه کسی اگه از ظاهر بی رحم و محتاط ...

درسته