2777
2789

شب خوش خانما 

لطفا بیاید بگید چیکار کنم با احساسی که پیدا کردم و حرفی که امروز شنیدم

از اقایی خوشم اومده و دوستم نامزدش اتفاقی با کسی که ازش خوشم اومده اشنا دراومدن یعنی خودم فکر میکردم اتفاقیه تا وقتی که دوستم بهم گفت که خیلی وقته دوستن و همکلاسی بودن الانم ارتباطشون خوبه….

دوستم متوجه علاقه من شد یا حدس میزنه….

با اینکه سعی کردم بروز ندم 

امروز کنار کشید منو و بهم گفت که اون اقا با نامزدش حرف زده که دنبال رابطه جدی نیست و خیلی از روابط طولانی خوشش نمیاد و الانم با کسی دوست نیست دوستم بهم گفت که یه همچین داستانی داره 

الان من دوتا کمک ازتون میخام لطفا 

به دوستم قبلا گفتم علاقه ای بهش ندارم ولی امارش گرفتم ازش و امروز دوستم که بهم گفت این حرفا رو 

گفت کسی که ازش میپرسیدی برای دوستت ( یعنی فکر کردم من برای کسی دارم میپرسم) این حرفارو زده نمیدونم چطور بهش بگم برای خودم بوده و اخرشم بهم گفت که بهت بگم اینطوریه اخلاق رفتارش که به دوستت بگی نتونستم بگم خودم بودم 

و اینکه اگر کسی که بهش علاقه دارید یه همچین چیزی بگه به دوستش شما چیکار میکنید ؟! ( یه بارم باهاش حرف زدم ولی خیلی خوب بنظر می رسید )

مرسی که میخونید 

لطفا اگر نظری ندارید یا میخواید مسخره کنید رد کنید تاپیک بره 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

سعی میکنم نسبت به حرفای دوستم بیتفاوت باشم خیلیم بش رو ندم که بازم بهم اطلاعات بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خودت هم الان به رابطه طولانی و جدی فکر نکن اول ادم باید تو رابطه بره طرف مقابلشو بشناسه بعد ببینه میتونه باهاش رابطشو جدی کنه یا نه تموم کنه شاید تفکر این اقا هم همینه یا شاید بخواد بعد یمدتی رابطرو جدی کنه 

من باشم‌ رد میکنم . سخته کار اسونی نیس. ولی اگه خودت هدفت از رابطه طولانی مدته ،‌‌سعی‌ کن دور شی&nbs ...

حالا من گفتم شاید بتونم با این کنار بیام ولی با خودم میگم نکنه مردیه که میخواد هم منو داشته هم توی محیط کارش مثلا اگر باز کسی رو دید بزنه زیر رابطش با من ؟! 

توهم زدم بخدا….

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

اینجا ما هرچی هم بگیم شما علاقتون از بین میره؟ نمیره...

در اینده همش با خودتون فکر میکنین اگه بهش میگفتم اگه رابطمون باهم طولانی میشد چی؟...

من فکر میکنم امتحان کردنش ضرری نداره

راجب این قضیه مستقیم با خودش صحبت کنین و اضافه کنین که از رابطه طولانی خوشتون میاد

سعی میکنم نسبت به حرفای دوستم بیتفاوت باشم خیلیم بش رو ندم که بازم بهم اطلاعات بده

خیلی خجالت کشیدم امروز نتونستم به دوستم بگم برای خودم پرسیدم نه کسی الان موندم تو گل چیکار کنم😭😭😭😭

حالا من گفتم شاید بتونم با این کنار بیام ولی با خودم میگم نکنه مردیه که میخواد هم منو داشته هم ...

ینی انقد میخواد رابطرو پریوات نگه داره کسی چیزی نفهمه؟

برای فهمیدن اینا خود ادم باید صحبت کنه همینطوری ازین خرفش نمیشه اینارو فهمید 

اینجا ما هرچی هم بگیم شما علاقتون از بین میره؟ نمیره... در اینده همش با خودتون فکر میکنین اگه بهش م ...

ممنونم 

اره درست میگی واقعا احساس عمیقی بهش پیدا کردم …

خیلی خجالت کشیدم امروز نتونستم به دوستم بگم برای خودم پرسیدم نه کسی الان موندم تو گل چیکار کنم😭😭😭 ...

آهان پس تو ازش پرسیدی....................هیچی دیگه کارو خراب کردی.........هیچی نگو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بنظرم خودت هم الان به رابطه طولانی و جدی فکر نکن اول ادم باید تو رابطه بره طرف مقابلشو بشناسه بعد بب ...

از این نظر بهش فکر نکردم مرسی بابت راهنمایی 

خوب از ظاهرش و یه سری اخلاق های ظاهری دیدی ،ازون خوشت اومده  اما یکی از اصول زندگی اون اینه که ...

مرسییی 

میفهمم چی میگی الان یه چیزی که هست میترسم از حس وابستگی بعد رفتنش خدایی نکرده یا اینکه نکنه من بیشتر ازش خوشم بیاد و بیشتر فرو برم🥲🥲🥲

آهان پس تو ازش پرسیدی....................هیچی دیگه کارو خراب کردی.........هیچی نگو

وایییی خداا چراا لال شدم نگفتم بهش یعنی دیگه راهی نداره یه جوری چاخانم جمع کنم؟!؟😭😭😭

مرسییی  میفهمم چی میگی الان یه چیزی که هست میترسم از حس وابستگی بعد رفتنش خدایی نکرده یا اینکه ...

گلم تو وارد هر رابطه ای بشی همینه

ما دختریم همیشه خیلی بیشتر از پسرا وابسته میشیم و ممکنه بعد تموم شدن رابطه اسیب بیشتری ببینیم 

تو باید ارزش خودتو بدونی و عزت نفس داشته باشی و اینو بدونی هر ادمی وارد زندگیت شد و رفت اسیب نبینی

الان با این اقا اگر وارد رابطه بشی یا با هر کس دیگه ای رابطتون به هردلیلی تموم بشه حتی اگر طرف مقابلنو دوست نداشته باشی آسیب میبینی و اذیت میشی چون وابستگیه همیشه هست حتی طرف مقابلت بد هم باشه تو آسیب میبینی

تو ازینا نباید بترسی و هی به تموم شدن رابطه فکر کنی چون بدتر سرت میاد

باید بیخیال باشی و افراط به خرج ندی