mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان به شوهرم چی بگم؟ 292 بازدید | 22 پست شوهرم داره ازکربلامیاد..البته دفعه اولش نیست وچندباری رفته..مامانم جایی کار گرفته یعنی کاردرمنزل هست واولین بارشم هست وفردا وپس فردابایدبره اونجا..ولی نمیخواد شوهرم بفهمه ک همچین کاری میکنه واینک بابامم پیش من هست شب ک من تنهانباشم..خب شوهرم بیاد میپرسه ک چرا مامانت نیست؟یافرداش ک نیاد دیدنی،،میپرسه ک چرانمیاد..من چی بگم؟😩البته ب اون ربطی نداره کارکردن مادرم ولی خب نمیخوام بفهمه مادرم همچین کاری میکنه..پدرم بیکاره وبخاطره کمردرد نمیتونه کارکنه دیگ😔مادرمم مجبوره این کارا رو انجام بده روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1403/02/18 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anserli عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4483 بگو یکی از اقواممون مریضه رفته پیش اون بگو کمرش درد میکنه ای چند وقت رفته فلان شهر بره دکتر آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
pariya_58 عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 3111 تهش لازم شد هم با افتخار بگو مادرم زن با غیرتی هست و میخواد توی شرایط سخت کنار همسرش باشه
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 بهشم بگم کارداره..میگ یعنی انقدکارداره ک نیومده اینجا..اخلاق شوهرمومیدونم خیلی پرتوقع هست..اگربابامم نبود بازیه چیزی..ولی چون بابام هس ولی مادرم نه خب یه جوریه دیگ..ب بابامم گفتم نیاد نمیترسم ونصفه شب میرسه..ولی خب اومددیگ روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
زندگییییییی عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 17303 بگو مادرم کار براش پیش اومده ،بعد میادانشاالله به حق حضرت زهرا خدا دست مادرتون رو بگیره
cloner75 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 19200 بگو خالت ب کمکش نیاز داشت رفته شاید بگی مریض شده زنگ بزنه حالشو بپرسه
anserli عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4483 بگو سرما شدید خورده دور از جونشون لو نده این چند شب بابات پیشت بوده آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
آرامش۱۲۱۲ عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 11673 بگو یکی از آشناها کمک می خواست مامان رفت پیشش ، بابا اومد پیش من تنها نمونم دروغ هم نیست
مامان_شـــــــــوکــــــــولا عضویت: 1395/05/20 تعداد پست: 1469 افتخار کن به مادرت که تو این شرایط بار خونه و زندگی رو به دوش میکشهبا غرور بهش بگو مامانم رفته سر کارالبته مادرت میتونه شب بیاد یه سر بزنه و برهولی در هر صورت نذار کار مامانت باعث نقطه ضعف و خجالتت بشه لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 بگو مادرم کار براش پیش اومده ،بعد میاد انشاالله به حق حضرت زهرا خدا دست مادرتون رو بگیره ممنون ازدعای خوبت مهربون♥️ روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
khatuun عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 728 اگ شوهرتون درک بالایی داره یا کسی نیست ک زود قضاوت کنهمیتونی بش بگی ک شرایط خانوادت اینطوره شاید کمکشونم کردولی اگ دید ب زندگیت لطمه خواهد زد یا روزی باز گو میکنه و اذیت میشی،نگوولی مادرتم میتونه روزا کار کنه شبا بیاد خونه اینطوری مشکلیم پیش نمیاد
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 بگو سرما شدید خورده دور از جونشون لو نده این چند شب بابات پیشت بوده متاسفانه میدونه بابام میومده چون میپرسید تنهایی یانه..اگرمیگفتم تنهام پیش خودش میگفت چرا نیومدن پیشت روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿