2777
2789
عنوان

تایپ چطور کاریه؟ سخته؟

107 بازدید | 20 پست

سلام خانوما تو رو خدا راهنماییم کنین 

بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سرکار

میخوام تو خونه کار کنم، بنظرتون تایپ چجوریه؟ از پسش برمیام؟ نه خودم تجربشو دارم نه اطرافیانم که ازشون بپرسم

یه سایتی تو دیوار اگهی گذاشته بود هزینه ثبت نامش 99 تومنه، به ذهنم رسید قبل واریز نظر شما رو بپرسم

الهی خیر ببینین کمکم کنین

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

کاری نداره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاهبرداریه گلم...من چندتا از دوستان هزینه پرداخت کردن و اد شدن توی یه گروه...یدونه متن میزاشتن واسه ۳۰۰ نفر ادم..اولین کسی که تایپ‌میکرد هزینشو میگرفت..که اونم الکی بود...الکی مینوشتن انجام شد 

اونا ک من اصلا باور نمیکنم راست بگن ۹۹ تومن بریزی ب حساب و طرز بالا بکشه . 

من کاملا ب تایپ مسلطم گلم اگه هیچی بلد نیستی ولش کن نمیتونی تایپ باید بتونی تند تند تایپ کنی بعدم بلد باشی تنظیمات نوشتاری را انجام بدی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
کلاهبرداریه گلم...من چندتا از دوستان هزینه پرداخت کردن و اد شدن توی یه گروه...یدونه متن میزاشتن واسه ...

یه جا که مطمئن باشه سراغ ندارین؟ 

الان تایپ خیلی راحت شده  شما با صوت بگو و برات تایپ کنه

باید ی برنامه است بخره و نصب کنه بعدم کامل نمیتونه لغات را برنامه متوجه بشه مثلا طرز لهجه داشته باشه اصلا نمیفهمتش 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
کلاهبرداریه گلم...من چندتا از دوستان هزینه پرداخت کردن و اد شدن توی یه گروه...یدونه متن میزاشتن واسه ...

جای مطمئن سراغ ندارین؟ 

خیلی به پولش احتیاج دارم

یه جا که مطمئن باشه سراغ ندارین؟ 

اصلا اصلا به اونا اعتماد نکن همه شون از دَم کلاهبرداریه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇