2777
2789

من ۲۰ روز پیش عمل سختی کردم و کل رحممو برداشتن و توده رو فرستادن پاتولوژی ببینن خوش خیم یا بدخیم...

خیلی دلم میخواست کسی متوجه نشه در این حد...ولی شوهرم اصلا گوش نداد...به هرکسی رسیدیم گفت زنم سرطان رحم داره😔

گفتم تورو خدا به خانوادت نگو....فقط به مامان و بابات بگو عمل کیست رحم کرده.....اصلا گوش نمیده....یواشکی به دوست و خواهر و آشنا میگه دعا کنید زنم سرطان داره....

استرس جواب پاتولوژی که هفته ی بعد میاد از یه طرف....درد عمل جراحی از یه طرف....دوتا بچه ی کوچیکم دارم ...شوهرم هم به همه گفته از یه طرف...

خیلی دلم از دنیا گرفته...

اگه اون دنیا برای گناهامون جهنم میریم پس این همه عذاب تو این دنیا برا چیه؟

برام یه صلوات بفرستید اگه دوست داشتید

الان باید روحیه داشته باشی عزیزم 

ارتباط معنویتو قوی تر کن آرامش بگیری

برات حال خوب ارزومندم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا نگرانه میگه بهشون بلکه دعاهای بیشتری براتون بفرسته. خدا انشاءالله سلامتی بده

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اسی جان الهی که هر چه زودتر خوب و سالم بشی به دل نگیر اونم نگرانه از سر خیر خواهی این کار رو کرده

دیگه بهش چیزی نمیگم...قبلا میگفتم ولی دیگه دنیا برام بی ارزش شده....قلبم صدپارچه میشه از کارش و چیزی نمیگم