2777
2789

بچه ها من چند وقته عروسی کردم، دو تا مسافرت رفتم همش مامان باباش باهامون بودن، بش گفتم فلان ماه بریم مسافرت جورش کن، دوتایی بریم، گف نههههه مامان بابامم باید باشن! هر مسافرتی که میریم حتما مامان بابام باید باهامون باشن، من نمیتونم تحمل کنم واقعا آخه کی زیر بار میره تازه مادرشوهری که باهاش لجه بیاد. نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه کار میگم بکن مطمئن باش جواب میگیری

اصلااااا دیگه هیچی نگو

تو مسافرت بعدی موقع لباس چیدن لباس زیرای فانتزی و مورد علاقه شو جلو چشماش بزار تو ساک و بگو می‌خوام برات یه مسافرت رویایی درست کنم

بعد که رفتین اونجا اصلااا استفاده نکن 😁

اومدین الکی لباتو برچین و بگو حیف شد اینا استفاده نشد میخواستم باهاشون برات قررررر بدم 😁

حالا اگر دفعه بعدی شرایط جور بود برات بهترشو میپوشم

وای خیلی بده به آدم زهرمار میشه ما یه شیراز با اینا رفتیم 

گفتیم میخوایم بریم حافظیه و سعدیه شب قبلش گفتن نه ما نمیایم و دیدیم و اینا صبحش زودتر ما تو ماشین بودن اه شعورشون نمیرسه زنو شوهر باید تنها باشن؟

البته شوهر من کلا تنها هیچ جا نمیره همش باید یکی دنبالمون باشه😒یا دوستش یا بردارش یا پسرخاله ش

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

بگو آره ، منم موافقم ، یه بار بابا و مامان شما رو ببریم ، یه بار بابا و مامان من رو . پس زود برم باهاشون هماهنگ کنم که برای فلان تاریخ میخوایم بریم سفر 😉😉😉

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم