2777
2789
عنوان

به هر عابری که‌رد میشه خوشحاله حسودیم میشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 60 پست

پدرمنم پارسال سکته کرد فووت کرد

اولش گریه ام نمیگرفت حتی ولی الان خیلی سختمونه کاش اون روزا برمیگشت که بابام بود صداش توخونه میپیچید..اینو بدون هرکس یه دردی داره..منم کسی ازدور نگام کنه حسرت میخوره..ولی نمیدونه چقدبرای بابام دلتنگم وگریه میکنم..مامانم چقدپیرشد بعد بابام..ولی انشالله تن مامانم سالم باشه خونمون چراغش روشنه

ای داد بی داد  الهی بمیرم برات

خدانکنه گلم🖤

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرمنم پارسال سکته کرد فووت کرد اولش گریه ام نمیگرفت حتی ولی الان خیلی سختمونه کاش اون روزا برمیگشت ...

روحش شاد گلم‌😔🖤 داغ عزیز خیلی سخته خصوصا جوون

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

درکت میکنم عزیزم.منم بیشتر از یکسالو نیمه خالمو از دست دادم.شاید ۳ ۴ماهه تونستم کمی بپذیرم نبودنش رو.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خودکشی یا قتل  ولی پزشک قانونی نوشته بودشخودکشی

اون قلبتونه

ولی اگه قبل موضوعی پیش اومده و خودکشی کرده ..

و یا یهویی کرده مشکوکه

نترس اون جاش خوبه

خدا اونقدر بخشنده است که ببخشه

کاربری واگذار شد

[QUOTE=338194675]اون قلبتونه ولی اگه قبل موضوعی پیش اومده و خودکشی کرده .. و یا یهویی کرده مشکوکه نترس اون جاش خوب ...[/QUOTE

ورزشکار بود 

بدنسازی کار می کرد  و کلید باشگاه دستش بود 

با همه خوب بود و خوش برخورد و خوش رفتار 

و 

ماشین پرشیا داشت 

مغازه داشت و کارهای شیشیه و اینه و ... ماشین را انجام می داد

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
حس میکنم پاک بوده  یهویی اشکم اومد  مامانت خوبه؟

اگه‌بدونی چطور بود😔 از ۱۸سالگی کار میکرد کل پولاشو میداد به فقرا ،،از بچه های سر چهار راه. کل خوراکیاشونو میگرفت پولشون میداد بعد همون خوراکیام میداد به خودشون،روز تشییع نزدیک به هزار نفر اومدن ،هرکیم میومد فقط میگفت حقتو حلالمون کن،واسه گنجشکای محل کارش از خونه نون میبرد ،واسه سگای خیابونی غذا میبرد،خیلیارو با خرج خودش کربلا و مشهد برده ،اول مهر کلی بچه تحت نظرش بود و لوازم تحریر و کیف و کفش میداد،،سه چهار نفر رو پول داد عمل قلب کردن ،واسه یکی کمک کرد خونه زدن😔🖤 بااین سن کمش خیلیاااا رو کمک کرده ،،به خوابمون اومده میگه جام درحد شهیدا هستش ولی دلم خوش نیس دلم تنگتونه 

درکت میکنم عزیزم.منم بیشتر از یکسالو نیمه خالمو از دست دادم.شاید ۳ ۴ماهه تونستم کمی بپذیرم نبودنش رو ...

داغ عزیز وحشتناکه😔 

خدا بهت سلامتی بده  دوست داشتی می تونی بیایی خصوصی عزیزم

ممنون مهربون😔🖤

ممنونم همچنین خواهرشما چندسالش بوده وکی فوت شون گلم خدابهت صبربده انشالله

ممنون عزیزم😔🖤

روحشون شاد    

ممنون گلم