ادامه بده حتی اگر هیچ کس حواسش به زانوهای خسته و ابر های گرفته آسمان تو نبود.حتی اگر هیچکس نفهمید که چقدر کم اورده ای و داری لابلای لبخند هایت،چه اندوه عظیمی را حمل میکنی حتی اگر خودت را تنها و آسیب پذیر حس می کردی و دیگران فقط نگاه میکردند ادامه بده چون این مسیر توست و در انتها این تویی که طعم رضایت و خوشبختی را می چشی و
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادامه بده حتی اگر هیچ کس حواسش به زانوهای خسته و ابر های گرفته آسمان تو نبود.حتی اگر هیچکس نفهمید که چقدر کم اورده ای و داری لابلای لبخند هایت،چه اندوه عظیمی را حمل میکنی حتی اگر خودت را تنها و آسیب پذیر حس می کردی و دیگران فقط نگاه میکردند ادامه بده چون این مسیر توست و در انتها این تویی که طعم رضایت و خوشبختی را می چشی و
جفتشو یه کارخونه میزنه من دوو دارم همین که گارانتی تموم شد خراب شد 😑
وای چقد بد دو قلو بود یا ساید
هیچ کدوم من جی پلاس گرفتم. شرکت گلدیران زیر نظر ال جی . حداقل خوبیش اینکه تا ی بار زنگ میزنی پیگیری میکنن هی نباید التماس کنی بیایین
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
هیچ کدوم من جی پلاس گرفتم. شرکت گلدیران زیر نظر ال جی . حداقل خوبیش اینکه تا ی بار زنگ میزنی پیگیری ...
ممنون 🌹