2777
2789
عنوان

دوس دارم ازدواج کنم ولی خواهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 42 پست
خب چیکار کنم دست من نیستتت من دلم میخواد نمیشه

خب اگه دست تو نیست چرا تاپیک زدی چیکار کنم ؟

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا البته موضوع ۳۰ سال پیشه زندگشیون هم اوکی نیس کلا سازش ندارن

اون زمان کلن اونطوری بود .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
ربطش به همونه که مادرت بهت گفته . اونم دلش برای دوتاتون میسوزه . از کجا میدونی کیس بهتر از اینا برات ...

خیلیا رو دیدم به خاطر همین طرز فکرا الان 40 سالشونه و مجردن چون همش فک کردن بهتر میاد

خیلیا رو دیدم به خاطر همین طرز فکرا الان 40 سالشونه و مجردن چون همش فک کردن بهتر میاد

عزیزم همون کامنت اول هم گفتم اگه سن خودت و خواهرت بالاست جنبه اش فرق داره . ولی شما فقط ۲۴ و ۲۶ سالتونه . 

نمیدونم گفتم شاید شما راهی جلو پام بزارید مامانمو قانع کنم

به حرف مامانت گوش کنی جفتتون چن سال دیگ میرسین به ۳۰ و سر هر دو بی کلاه میمونه ،

دیگ مثل نسلای قدیم هم نیست درصد تستسترون تو مردا کم شده و درصد مردای جامعه نسبت به زنها کمتر شده و به خاطر مسائل فرهنگی و اقتصادی کسی به ازدواج فکر نمیکنه .

یاد خانواده جاریم افتادن همین رسم رو داشتن فکر کن برادر شوهرم واسه دخور کوچیکه رفت اونا گفتن اول ...

قبول كردخواهربزرگ واى ادم يادش نميره تااخرعمركوچك ميخاست من عموم اينجورى شدهنوزكوچك روميخاداماچى كن ديگه نشد

خواهرم مشکلی نداره مامانم طرز فکرش خیلی قدیمیه دائم میخواد هممون رو کنترل کنه فک میکنه حرف فقط باید ...

به عمه ات بگوفشاربيارمادربزرگت ايناهاالان بهترين موقعيت بچه داريت سنت بره بالاچقدردكتربايدبرى