2777
2789

سلام دوستان عزیزم، کسی از شما تا حالا دکتر پوست بهش کرم‌های ساختنی داده برا لک؟ جواب میده؟ من برا لک صورتم رفتم دکتر، دارو ساختنی داد از داروخانه گرفتم، بنظرتون جواب میده؟ بد نیست برا پوست؟ 

من رفتم چند سال پیش برا لک روی صورتم چند تا بود بعد کرم داد زدم ی چند وقتی خوب بود بعد دوباره برگشت اگه بالای ۱۸ هستی برو لیزر من خودمم ۱۸ سالم بشه میرم‌ لیزرش میکنم 

من رفتم چند سال پیش برا لک روی صورتم چند تا بود بعد کرم داد زدم ی چند وقتی خوب بود بعد دوباره برگشت ...

عزیزم تا چند وقت کرم رو استفاده کردی؟ واقعا برگشت؟ با شدت بیشتر یا همون اندازه ای که بود؟ لیزر هم برا بعضیا بدتر میشه گلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر کرمهایه دست ساز هیدرو کینون دارن .واین باعث میشه به محض تمام شدن دارو، دوباره کک و مک بر گردن و چون این ماده پوست رو نازک میکنه باعث میشه حتی نور گوشی هم ، برایه پوست حکم آفتاب شدید ظهر رو پیدا کنه .از دکتر دارو خانه بپرس که تو این دارو هیدرو کینون هست یا نه ؟ اگه گفت اره ، نزن و یه روشن کننده بدون هیدرو کینون و ترتینوئین بخر .بعدا مثل من پشیمون نشی

بیشتر کرمهایه دست ساز هیدرو کینون دارن .واین باعث میشه به محض تمام شدن دارو، دوباره کک و مک بر گردن ...

عزیزم اتفاقا پرسیدم از همون داروخانه موقع ساختش، گفت هیدروکینون نداره اصلا، شما استفاده کردین عزیزم؟ 

عزیزم تا چند وقت کرم رو استفاده کردی؟ واقعا برگشت؟ با شدت بیشتر یا همون اندازه ای که بود؟ لیزر هم بر ...

منم چندتا کک و مک دارم می‌خوام برم لیزر این گرما به درد نمیخوره

معجزه زندگیم دخترم
عزیزم تا چند وقت کرم رو استفاده کردی؟ واقعا برگشت؟ با شدت بیشتر یا همون اندازه ای که بود؟ لیزر هم بر ...

من رفتم دکتر چهار تا کرم برام نوشت اونارو صب و ظهر و شب میزدم بعد هم ی صابون برا شست و شوی صورت داد بعد من ۲ ماه استفاده کردم اون دوماه کامل رفته بود بعد که نزدم همه برگشت به همون اندازه 

مال من زیاد نیست من اتفاقا پوستم خیلی عالیه همه رفیقتم میگن پوستت خیلی خوبه فقط روی بینیم چند تا لکه داشت که اونام برگشت 

عزیزم چیکار میکنی پوستت خوبه؟ پوستت خشک هست یا چرب؟ چه ضدآفتاب میزنی؟ 

پوستم نه خشکه نه خیلی چرب ی چیزی وسط اینا والا کار خاصی نمیکنم هرشب قبل خواب صورتمو با ژل شست و شوی صورت می‌شورم قرص ویتامین برا پوست و ناخون و مو هم میخورم ضد آفتاب My میزنم