2777
2789
عنوان

من رفتم اونجاافسردگی گرفتم

143 بازدید | 21 پست

شهرستانم . دیروز رفتم تهران گقتیم دور بزنیم خلاصه رفتیم طرف های زعفرانیه و نیاوران و... همشو گشتیم ولی خیلی پولدار بودن🥲 . مگ شغل اونا چیه😭خدایا خونه هاشون🤦.

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️

تو شهر من یکی یه خونه ساده  درست میکنه مردم چشمش میزنن 😄  واقعا ندیدن  که خونه های اونجا رو

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم قدیم تو اون محله ها بودن.  مثل فامیل ما. از صد سال پیش شمال شهر بودن. الان خونه هاشون ...

اره میدونم تو فیلم جیران هم تجریش روستا بود .

اره واقعا ماهم گاهی میریم دور میزنیم میگم خدایا اینا اگه زندگی میکنن پس ما چیکار میکنیم. واینکه عد ...

دقیقا اخه این همه زیبایی پول حتی اب و هواشم فرق داره اخه چرا؟ مگ چکارن

کدام شهری؟  بیا شهر ما ویلا ها را ببین کیف میکنی

دورم از تهران زیاد . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حسرت دزدها مال مردم خور هارو میخوری نمی‌دونم من هیچ وقت این خونه ماشین لاکچری گوشی آیفون برام مهم ن ...

از کجا معلوم دزدن؟

دقیقا اخه این همه زیبایی پول حتی اب و هواشم فرق داره اخه چرا؟ مگ چکارن

اره دقیقا.ما میریم اونجا آب و هوامون عوض شه

ولی من و شوهرم میریم روحیه مون بهتر میشه 😅

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌