2777
2789

پدر خانم چون دسر سر سفره ی دخترش نبوده میخواست طلاق دخترشو از دامادش بگیره 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم این بود

نوشته بود که خواهرم مربی مهد کودک هست 

ما خیلی باکالاسیم رفتیم خونه ابجیم فقط یک مدل غذا گذاشته بدون دسر و سوپ و تجملات 

پدرم گفته  چرا میز ساده چیدی تماس بگیریم رستورنت (رستوران)پک های متنوع بیاره خواهرم گفته بابا دست همسرم کمی خالی شده 

از جایی که پدرم حتما باید دسر و پیش غذا و پس غذا بخوره نخوره به فاک می‌ره فوری زنگ زده به وکیل دادخواست طلاق خواهرم گرفتیم 

اینقدر خجالت کشیدیم از میز خواهرم که تجملاتی نبود 

پدرمم روی دسر حساسسسس

این بود خلاصه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
فکر کنم این بود نوشته بود که خواهرم مربی مهد کودک هست  ما خیلی باکلاسیم رفتیم خونه ابجیم فقط ...

خیلی بحال توضیح دادی بخدا کیف کردم😘😘

حالا جدی میگفت واقعا اینقدر چیپ و لول پایین بودن به خاطر شکم میخواستن طلاق بگیرن

خیلی بحال توضیح دادی بخدا کیف کردم😘😘 حالا جدی میگفت واقعا اینقدر چیپ و لول پایین بودن به خاطر شکم ...

قربونت برم 😂❤️

به نظر می‌رسید تاپیک فیک و دروغ باشه

اگر هم یک درصد صحت داشته باشه که خانواده بی مغزی میخورد باشند 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
قربونت برم 😂❤️ به نظر می‌رسید تاپیک فیک و دروغ باشه اگر هم یک درصد صحت داشته باشه که خانواده بی م ...

دقیقا حالا خودشون برگشتنی یه بستنی میگرفتن تا خونه میلیسیدن کامشون شیرین بشه به زندگی اون بدبخت چکار داشتن

دقیقا حالا خودشون برگشتنی یه بستنی میگرفتن تا خونه میلیسیدن کامشون شیرین بشه به زندگی اون بدبخت چکار ...

😂😂😂😂😂😂وااااااای خدا