2777
2789
عنوان

باکلاسااا بیاید

151 بازدید | 27 پست

یه نفر چکار میکنه که از نظر شما باکلاس هست؟

از راه رفتن،شستن،حرف زدن،خوردن،خوابیدن هرررچی که فکرش میکنید تو باکلاس به نظر رسیدن مهم هست رو بگید لطفاا یا اگه کتابی در این باره هست

مثلا بعضیا تظاهر میکنن که خیلی باکلاسن ولی معلومه که تظاهر هست و ادم خندش میگیره 

مثلا یکی اقواممون هررر چیزی که خودش و خانوادش میخرن میگن این جنسش خیلی خوبه،پارچش ترکه،بلورش ترکه و از خودشون ، دستپختشون، هنرشون خیلی تعریف میکنن،خیلی کلاس میزارن که حال به هم زن میشن 

من دلم نیخواد بدون گفتن ، با کلاس بنظر بیام، چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کس با دروغ با کلاس نمیشه. یکی از دوستهام نصف بیشتر حرفهاش دروغه . فکر میکنه باکلاسه . اسم برندها رو حفظ کرده . تند تند میگه ازشون خرید کردم الکی. 

آدم های باکلاس و با اصالت به همه احترام میزارن .آدم در کنارشون خیلی آرامش داره .‌اصلا بزرگ نمایی نمی کنن. اتفاقا اصلا حرفهای گنده گنده نمی زنن.‌

این چیزا ذاتی هستش

درسته بعضیا تو ذاتشون هست

ولی میشه با بقول بچه ها شمره شمرده حرف زد 

قوز نکردن

محکم راه رفتن 

لایف استایل داشتن 

اینا دیگه واقعا دست خود ادم هست

مثلا من یه کاری مسکردن الان واقعااا پشیمونم

من همه لباسام جنس خوب و گرون میگیرم ولی دو سه دفعه که یه چیز خیلی خوش قیمت و خوب به پستم خورد و هرکی ازم پرسید گفتم از فلان جا با این قیمت خریدم مخصوصا که خانواده شوهرم بودن الان هی جلوم کلاس میزارن ما چیزای گرون و لاکچری میخریم و هی با اشاره میگن تو ارزون پسندی😞😞 

هیچ کس با دروغ با کلاس نمیشه. یکی از دوستهام نصف بیشتر حرفهاش دروغه . فکر میکنه باکلاسه . اسم برندها ...

بنظرت چجوری بزنیم دهن کسی که دروغ الکی میگه و تو مطمئنی جنس فیک خریده ولی چجور بهش بفهمونم تا کمتر پز بده؟؟

درسته بعضیا تو ذاتشون هست ولی میشه با بقول بچه ها شمره شمرده حرف زد  قوز نکردن محکم راه رفتن ...

اره درسته 

من خودم به شخصه اینجوریم که هیچ وقت قیمت چیزی ک گرفتم نمی‌گم اصلا دلیلی نداره میگم فلان جا گرفتم خب می‌ره خودش می‌بینه چ قیمته 

یا توی سایت یا کلا رو در رو مثلا پرسیدن چقدر خرج عروسیت شد و اینا هیچ وقت رقم نگفتم بنظرم جالب نیست

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره درسته  من خودم به شخصه اینجوریم که هیچ وقت قیمت چیزی ک گرفتم نمی‌گم اصلا دلیلی نداره میگم ...

منم از این به بعد نمیگم مخصوصا اگه پیزی رو ارزون خریده باشم،میگم یادم نیست دقیق😢

بنظرت چجوری بزنیم دهن کسی که دروغ الکی میگه و تو مطمئنی جنس فیک خریده ولی چجور بهش بفهمونم تا کمتر پ ...

من همیشه به صورت کلی به این افراد چند بار تو حرفهام میگم که دروغ گفتن  و برندهایی که اصلا یه عده پاشون و توش نمی زارن الکی فقط حرف ش و میزنن و .... کار آدمهای عقده ایه.  والا افراد برند پوش هیچ وقت جار نمی زنن .‌آدم تو تن شون میبینه  دیگه. کلی میگم چند بار که بفهمن مردم بچه نیستن 

من همیشه به صورت کلی به این افراد چند بار تو حرفهام میگم که دروغ گفتن  و برندهایی که اصلا یه عد ...

اگه شما چیزی بخرید و یکی ازتون ایراد بگیره چی میگید؟

مثلا یه لباس خریدی،مادرشوهر یا خواهرشورت بگه رنگش بهت نمیاد،جنسش خوب نیست،میگفتی میرفتیم یه چی خوب میخریدیم برات، درصورتییی که لباسات از لباسای همشون قشنگتر و به روز تر هست

منم از این به بعد نمیگم مخصوصا اگه پیزی رو ارزون خریده باشم،میگم یادم نیست دقیق😢

آره عزیزم 

یه مثال کوچیک بزنم مثلا یکی از دوستای خانوادگی ماذتوی میهمانی همیشه بقول شما حرف از برند و اینا میزد 

بعد یه بار ک میهمانی گرفته بودم خونه‌ی خودم اومد توی اتاقم و خب لوازم روی میز رو دید این فلانه اون بهمانه چرا نگفتی از این داری و این قیمتش اینقدره 

من فقط لبخند زدم چیزی نگفتم بعد تو جمع باز شروع کرد حرف زدن بعد یکی از خانومای جمع بهش تذکر دادن گفتن دلیل نمیشه آدم مثلا مارک عطرشو تو جمعی که کسی حرف از مارک عطر نزده بگه می‌خوام بگم اینجور آدما خودشون شناخته هستن پیش آدمای دیگه و کسی کن دارا هست داد نمیزنه آی مردم من دارا هستم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

آره عزیزم  یه مثال کوچیک بزنم مثلا یکی از دوستای خانوادگی ماذتوی میهمانی همیشه بقول شما حرف از ...

دقیقااا تو خالی هستن اینجور ادما

ببخشید یه سوال بپرسم؟

اگه همون ادم وسایلت رو ببینه بگه این لاست اصلا قشنگ نیست چرا خریدی،چهرنگ زشتی داره چه جنس بدی داره بهت انداختن، مارک کرمت خوب نیست و همشششش ایراد بگیره ازت 

بخواد بگه من بهترم،من خوش پوش تر من باسلیقه ترم 

تو چجور باهاش رفتار میکنی که دیگه به خودش اجازه نظر نده؟؟ من خیلی بی زبونم میترسم ناراحتی و کدورت پیش بیاد

اگه شما چیزی بخرید و یکی ازتون ایراد بگیره چی میگید؟ مثلا یه لباس خریدی،مادرشوهر یا خواهرشورت بگه ر ...

برام پیش اومده بهم گفتن این لباس بهت نمیاد.  یه کم روش فکر کردم از چند نفر پرسیدم . اگه چند نفر دیگه هم همین و گفتن گذاشتم کنار . گاها هم شده مطمئن بودم  که بهم میومده چیزی نگفتم ولی بازم پوشیدم . مساله مهمیه نیست. 

برام پیش اومده بهم گفتن این لباس بهت نمیاد.  یه کم روش فکر کردم از چند نفر پرسیدم . اگه چند نفر ...

منم مثل شما اولش شک کردم پرسیدم و همه گفتن خوبه ولی خواهرشوهرا و مادرشوهرم میخوان بگن ما سلیقمون بهتره،حسودی میکنن،میخوان خودشون رو از من بالاتر کنن منم نمیدونم چجور جوابشون رو بدم که اصلا نظر ندن 

یه بار گفتم سلیقه ها مثل هم نیست هرکی یه سلیقه ای داره گفت این حرفت یعنی خفه شو و یه قیامتی به پا کرد