2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم پیر بشم و با خودم بگم چه اشتباهی کردم تو زندگی این مرد موندم

همه چیش خوبه ب جز اینکه با خانواده من الکی رفت اند نداره 

با فامیل خودشم هیچ 

و فقط پدر و خواهراش جزو خانوادش هستن

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...

دغدغه من این هست که یک روزی بفهمم که چه راه های ساده ای برای نجات انسانها وجود داشت وهیچکس نفهمید ویا کسانی بودند که میدونستند ونخواستند که دیگران هم خوشبخت زندگی کنند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

این ک نتونم برم دانشگاه   این ک یه شوهر خوب قسمت ام نشه    ازدواج موفقی نداشته باشم ...

توجهی به اون افراد نکن کاری رو انجام بده که خودت فکر میکنی درسته امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته  

اینکه پیر بشم و مهاجرت نکرده باشم

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

توجهی به اون افراد نکن کاری رو انجام بده که خودت فکر میکنی درسته امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته ...

اسی با تاپیکت باز ترسم تازه شد 

امروز بهش فک نکرده بودم 

تو فامیل انقد حسود دارم انقد ازم بدشون میاد ک نگو

پسر خاله هام ازم خواستگاری کردن من نخواستم 

حالا خودشون با زنشون و خانواده ها و خاله هام شدن دشمن برام 

تف بهشون

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
اسی با تاپیکت باز ترسم تازه شد  امروز بهش فک نکرده بودم  تو فامیل انقد حسود دارم انقد ...

عه چرا   من قصدم این بود خالی شید شماهم 

فامیلا کلا همین جورین متاسفانه خیرشون به ما نمیرسه

عه چرا     من قصدم این بود خالی شید شماهم  فامیلا کلا همین جورین متاسفانه خیرشون به ...

اسی میخوام انقد موفق شم ک تو چیزشون هم بسوزه

وای ک چه حالی میده 

با اعتماد بنفس قدم برداری و از کنارشون رد شی 

ووویییییی😂😂

گوه بخورن بگن دو روز دیگه طلاق 🔪

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....