2777
2789

سلام ، پرند چطور جاییه واسه زندگی از نظر فضای شهری ، امکانات ، پارک ، اتوبوس ، تاکسی ، بیمارستان ، فرهنگ آپارتمان نشینی بیشتر افرادی که اونجا زندگی میکنند و .... ( از فاز 4 به بعد)

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
بافتش شبیه زندان الکاتراسه یکبار رفتم داخلش خونه هاشم واقعا داغون کاش بشه جای دیگه بخرین

خودم اصلا دوست ندارم اونجا برم شوهرم اونجا یه کار پیدا کرده اما من میگم بیخیال اون کار بشه چون فک میکنم زندگی اونجا خیلی سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه زندگی داشتم قبلا 

امکانات خیلی خاصی مثل تهران و شهر های بزرگ نداره. بیمارستان تازه دارن میسازن،درمانگاه شبانه روزی دوتا داره.مطب پزشک و دندان پزشک و فیزیوتراپی و... زیاد هست پارک زیاد داره تقریبا هر مجتمع یه فضای سبز داره. خوده شهر هم تمیزه نسبت به خیلی جاهای دیگ که رفتم.تاکسی زیاده تحت پوشش اسنپ هست مترو وقطار هم هست. یسری جاهای تفریحی هم داشت که نرفتم من ببینم چجوریه

ولی پیشنهاد میکنم به فاز های صفر تا ۳ فکر کنی اگر بودجه کافی داری. چون پرند شهریه که از همه نقاط کشور اونجا زندگی میکنن و اپارتمان های خیلی شلوغ مثل فاز ۵و۶ ممکنه اذیت بشی و کنار نیایی‌. ترافیک و دود کمتری هم نسبت به بقیه جاها داره.

پرند نرفتم  (فقط یکبار با اتوبوس داشتم میرفتم تهران اول پرندوایساد)

اصلا دوسش ندارم .

چیزایی هم که درموردش میگن دوست ندارم 

کلا جاهایی مثل پرند و هشتگرد و شهرای اطراف تهران و کرج رو دوست ندارم حتی خود تهرانم دوست ندارم .حس  بدی بهم میده .مثلا احساس میکنم چندینننننن مدل آدم مختلف هستند که فکر میکنند خودشون خیلی زرنگن خیلی بلدن خیلی میفهمن و..‌درصورتی که اینجوری نیست. یا همش انگار می‌خوان بکنن تو پاچه ات یا مثلا معتقد هستند عههههه شهرستانی هستین شما و... درصورتی که خودشونم تهرانی اصیل نیستن و خیلی کم تهرانی اصیل تو تهران پیدا میشه دیگه .( خلاصه که به من حس نا امنی میده) هر وقتم میرم اونجا و مجبورم برم دلم میگیره .

اما خب چه میشه کرد آدم گاهی برای پیشرفت و کار مجبور میشه بره .

ان شاالله که خیره ✨❤️ 

اگه رفتی اونجا خیلی مواظب باش آدمای خوبی همسایه ات بشن و محله مناسبی پیدا کن ✨❤️

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

تجربه زندگی داشتم قبلا  امکانات خیلی خاصی مثل تهران و شهر های بزرگ نداره. بیمارستان تازه دارن ...

آره شنیدم فاز صفر تا 3 خوبه اما پولمون در اون حد نیست که توی اون فازها خونه بگیریم بخاطر همین اصلا دوست ندارم برم پرند

پرند نرفتم  (فقط یکبار با اتوبوس داشتم میرفتم تهران اول پرندوایساد) اصلا دوسش ندارم . چیزایی ...

اصلا دوست ندارم برم ، بین دو راهیم ، به شوهرم میگم بگرد توی شهر خودمون کار پیدا کن

آره شنیدم فاز صفر تا 3 خوبه اما پولمون در اون حد نیست که توی اون فازها خونه بگیریم بخاطر همین اصلا د ...

بقیه فاز ها هم بد نیست من تو پرند با ادمایی اشنا شدم که واقعا فرشته بودن اما خب همجا هم ادم بد هست هم خوب. شهر بدی نیست از خیلی جاها بهتره چند سال بودم زندگی با ارامشی داشتیم اگر میتونستم خونه میخردم اونجا. 

حالا خودت برو ببین شهرو بگرد بعد ببین نظرت چیه.هرجا میری موفق باشی عزیزم🌸

بقیه فاز ها هم بد نیست من تو پرند با ادمایی اشنا شدم که واقعا فرشته بودن اما خب همجا هم ادم بد هست ه ...

ممنون عزیزم ، فک میکنم بیشتر جاهاش خاکیه و اطراف آپارتمان ها بیابونه و امکاناتش خیلی کمه