2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 52 پست

ببین شب قدر شبیه که تقدیر یک سالت رغم می خوره و برات می‌نويسن خیلی چیزا توی زندگی تغییر میکنه حتی تاریخ مرگ تغییر میکنه  

خدا میگه خیلی از مشکلاتی که قرار بود بهت برسه رو با دعای خودت یا امام زمان که در حقت کرد ازت دور کردیم اینم مثل اونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا دعامون نمیگیره؟پس مرگ اجباریه دیگه

خدا صباح ندونسته اجابت کنه 

از کجا میدونی شاید همون فرد مهلتش چند سال قبل به اتمام رسیده بود و خدا تمدید کرد 

مرگ حتما اتقاق میوفته ما کلا برای این جا نیستیم که بخوایم مرگ نباشه 

این بحثش خیی طولانی و فلسفیه باید فکر کنی تا بهش برسی 

تو خوب  ماهیت این دنیارو درک نکردی .همیشه در حال از دست دادن فرصت و انتخاب فرصت بعدی ایم  همه چیز تاریخ مصرف داده حتی چیزایی که دوستشون داریم همه چیز فنا پذیه  روز به شب ختم میشهو شب به یه شروع جدید همیشه در حال گذر کردنیم حتی فصل هارو داریم از بهار به تا بستان بعد پاییز بعد زمستان و بعد باز بهار خیلی قشنگ خدا تو قرآن اینارو توضیح میده و میگه همه اینارو نشونه قرار دادم تا بفهمید چجوری می میرانم و زنده

می کنم ..

کی گفته دانشمندا برای همه چیز یه علت و درمان پیدا کردن نه بین حتی پیش پا افتاده ترین مشکلات  از حلش عاجزن

مرگ یه فرایند طبیعی فقط نیست چون وقتی که ضربه مغزی میشه فردی باز زنده میمونه مرگیه فرایند وجودیه ... وقتی مردی وجودت از این جهان میره. و تنها جسم و لایه آخر مبپیمونه 

این بحثش خیی طولانی و فلسفیه باید فکر کنی تا بهش برسی تو خوب ماهیت این دنیارو درک نکردی .همیشه در ح ...

مرگ پایان نسست مرگ یه،شروع جدیده عزیزم ما از اولشم برای  این جهان نبودیم چیزی که بی تابمون میکنه عادتیه که به اینجا کردیم ماهمیشه توی وجود خودمون به کافی نبودن این دنیا و رنج هاش اعتراض و شکایت کردیم 

همیشه یک رنج درونی موقع غروب آفتاب اذیتمن می کرد بدون اینکه بفهمیم اون رنج از کجا  میاد 

هر وقت سمت خدا رفتیم و اشک ریختیم احساس سبکی پیدا کردیم در صورتی که همین حرفارو اگر به کس دیگه جز خدا میزدیم  کمتر احساسی  رو ما ایجاد میشد 

مرگ پایان نسست مرگ یه،شروع جدیده عزیزم ما از اولشم برای این جهان نبودیم چیزی که بی تابمون میکنه عاد ...

پس مرگ یچیز حتمیه و باهاش رو به رو میشیم 

ما به دلایل مختلفی خدا دعامون و اجابت نمیکنه 

یا مقصریم و به اشتباه  خودمون آگاهی نداریم 

صلاح نمیینه 

بکدن تو اون شرایط برگمان میکنه 

برای اجابت یچیز بزرگ تر آماده میکنه 

می خواد وابستگیت به دنیارو کم کنه و.....خدا با هیچکس سر لج نداده صدات و میشنوه و پیگیرته ولی موقعیت اجابت دعات فعلا نیست 

پس مرگ یچیز حتمیه و باهاش رو به رو میشیم ما به دلایل مختلفی خدا دعامون و اجابت نمیکنه یا مقصریم و ...

ممنون عزیزم  از وقتی که گذاشتی.من معتقدم به وجودش و سعی میکنم ایمان رو حفظ کنم‌.چ کنم....عادت به نبودن عزیزامون سخته😪