2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه لحظه لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اینو اصلا نمیخواد از دیدگاه مذهبی دید

طبق فیزیک کوانتوم و گفته انیشتین یه نظریه هست که میشه گفت زمان برعکسه ینی اینده‌س که گذشته رو میسازه نه گذشته اینده رو

ینی به قول خودتون تقدیره که مثلا من با یه اقایی توی مشهد ازدواج کنم

حالا کلی اتفاق میوفته که ما میریم مشهد و اون اقا رو میبینم

مثل خیلی از پدرمادرامون که یکیشون مال یه شهره یکی یه شهر دیگه

ولی اینکه میگن دعا کردن... خود این هم جزو همین گذشته‌ایه که اینده داره میسازه‌ش

توی قرآن هم خدا بارها گفته ازم بخواین دعا کنین و اینا

شاید اینده تو بخشیش قراره همین دعا کردنه رو بسازه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب خدا تو تقدیرش این روهم نوشته که با دعا کردن مثلا ۱۰ سال دیرتر بمیره 

حالا دیرتر بمیریم که چی؟

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

روزى حضرت موسی (ع) به عروسی دو جوان مؤمن و نیک سرشتِ قومش دعوت شده بود ،

آخرِ شب در هنگام خداحافظی عزرائیل را بر بالای خانه بخت و حجله عروس و داماد دید !!!

از او پرسید تو اینجا چه میکنی ؟!

عزرائیل گفت امشب آخرین شب زندگی این عروس و داماد است .

ماری سمی در میان بستر این دو جوان خوابیده و من باید در زمان ورود و همبستر شدن آنها در این حجله جان هر دو را به امر پروردگار در اثر نیش مار بگیرم .

موسی با اندوه از ناکامی و مرگ این دو جوان نیکوکار و مومن قومش رفته و صبحگاهان برای برگذاری مراسم دعا و دفن آن دو بازگشت اما در کمال تعجب و خوشحالی عروس و داماد زنده و خندان از دیدن پیامبر خدا در حال بیرون انداختن جسد ماری سیاه دید !!!

از خداوند دلیل عطاى این وقت و عمر اضافه به ایشان را پرسید ؛

جبرئیل نازل شد و گفت دلیل را خود با سؤال از اعمال شب قبل ایشان خواهی یافت .

موسی از داماد سؤال نمود دیشب قبل ورود به حجله چه کرديد ؟!

جوان گفت وقتی همه رفتند ، سائلى (گدايى) در زد و گفت من خبر عروسی شما را در روستای مجاور دیر شنیدم و تمام بعدازظهر و شب را برای خوردن و بُردن یک شکم سیر از غذای شما برای خود و همسر بیمارم در راه بودم لطفاً بمن هم از طعام جشنتان بدهید .

به داخل آمدم و جز غذای خودم و همسرم چيز ديگرى نیافتم . غذای خود را به آن مرد گرسنه دادم خورد ، برایم دعای طول عمر کرد و گفت برای همسرم نيز قدرى غذا بدهید ، چرا كه او همچون من سه روز است غذای مناسبی نخورده است . با خجالت قصد ورود و بستن درب را داشتم که همسرم با رویی خندان غذای خودش را به مرد داد و او در هنگام رفتن برای هر دوی ما دعای طول عمر ، رفع بلا و شگون مصاحبت با پیامبر خدا در اولین روز زندگی مشترکمان را کرد و رفت .

وقتی قصد ورود به حجله را داشتیم ، مجمعه

(سینی بزرگ و سنگین غذا از جنس مس ) از دست همسرم بر روی رختخواب افتاد و باعث مرگِ این مار سمی که در رختخواب ما بود گشت . پس ما هر دو دیشب را تا اکنون به عبادت گذراندیم و العجب ، شادی ما از اینست که دعای آن مرد بر شگون مصاحبت با شما نیز به اجابت رسید !

جبرئیل (ع) فرمود : ای موسی بدان صدقه و انفاق باعث رفع بلا و طول عمر شده است !

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

امام صادق(علیه السلام) می فرماید: «دعا، قضای الهی را بر می گرداند، اگر چه قضای الهی محکم شده باشد. از این رو زیاد دعا کن که کلید هر رحمت و بر آوردن هر حاجت است». از امام کاظم(علیه السلام) نیز نقل شده: «بر شما باد به دعا کردن، زیرا دعا و درخواست از خدا بلائی را که از مرحله قدر و قضا گذشته و جز امضای آن نمانده [یعنی تمامی اسباب آن فراهم شده، ولی هنور در خارج وجود پیدا نکرده] بر می گرداند».

در نتیجه خداوند که از همه چیز آگاه است و حتی از دعا کردن ما نیز خبر دارد، برای دعا مانند سایر عبادات در نظام اسباب و مسببات آثار مثبت فراوانی قرار داده است.

آقای الهه قمشه ای خیلی جالب جواب این سوالو دادند ...

ایشون گفتند وقتی در محضر خداوند عالم دعا میکنید این میره برمیگرده به روزی که تقدیر رو می‌نوشتند و میگن این قسمتشو عوض کن 😁

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ببینید عزیزم خداوند به ما انسان ها نعمت عقل و قدرت اختیار و انتخاب هدیه داده 

که این موجبات اصلی متمایز بودن ما انسان ها از موجودات دیگه هست 

خداوند ما را آگاه کرده از مسیرهای صحیح و غلط 

و راه و روش را به ما به شیوه های مختلف آموزش داده 

تقدیر را ما خودمون رقم می‌زنیم چیزی از قبل نوشته شده نیست اگر بود که ما مثال یک ربات بودیم 

و نظم جهان به هم می‌ریخت و وعده آخرت پوچ بود و بهشت و جهنمی در کار نبود چون با این اوصاف خود خدا عده ای را مختص بهشت و عده ای هم مختص جهنم خلق کرده بود از قبل 

پس اینجا مشخص میشه که ما خودمون رقم زننده تقدیرمون هستیم

اما دلیل بر اینکه خدا آگاه هست چون خالق ما هست و از بدو تولد ما تا مرگ ما از هر ثانیه اعمال و رفتار ما که بر چه روندی پیش خواهد رفت آگاه هست 

و خداوند دو مسیر پیش روی ما بنده ها قرار داده و همینطور که گفتم اگاهمون کرده که ورود به این مسیرها چه چیزی برای ما انسان ها در پیش خواهد بود

اما باز چون بسیار بخشنده و مهربان هستند راه برگشت از مسیر غلط را با توبه و استغفار و جبران در همین دنیا برای ما گذاشتند 

اینکه ما چطور ادامه بدیم دیگه دست خود ما هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
احترام به والدین . سر زدن به فامیل . اخلاق خوب . صدقه . دعای خیر ............. می تونه تغییر بده

خوب اگه اینجوری باشه آدمای خوب دیر میمیرن.چرا خدا باید دعاهای مارو مستجاب کنه اما یه وقتایی ن؟خیلی مغزم درگیره😔

حالا دیرتر بمیریم که چی؟

دیگه کسی که دعا میکنه براش ، حتما یه کاری داره توی این دنیا که میخواد زنده بمونه ، برای همین دعا کرده دیگه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
که عزیزانمون درد دوری نکشن

عادی میشه براشون

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.