2777
2789
عنوان

اصلا دلم نمیخواد

155 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا حس میکنم دخترم از عمش الگو برداری میکنه گاهی بااینکه کلی بهش تذکر میدم

من چهرم خوبه و نچرالم عمل ندارم اما عمه دخترم کلا عمل کرده.من قلیونو اینا نمیکشم ب هیچ عنوان عمش مدام میکشه.

منو شوهرم باهم خیلی نوشیدنی میخوردیم حتی جلو بچه ها اما یکبار نفهمیدن چیه عمشون و شوهرش جدیدا جلو بچه ها میارن انقد بدو تابلو میخورن و هی اسمشو میارن ک اینا فهمیدن چیه من نمیخورم باهاشون بخاطر بچه ها

ادامه داره

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

من ارایشام سادس اصولا رژ کمرنگو کلا نچرال پسندم‌اما عمش مژه و ناخن و ارایشای جیغ

بعد گاهی دخترمو میبینم ک الگو داره برمیداره ازش

از این موضوع اصلا راضی نیستم ۶ سالشه

عمش پابند میبنده اونسری کش انداخته پابنده

میگه بینیم زشته عمل کنم(ی سری عمش گفته بود بزرگ شی بریم عمل کن)

قلیون و اینا 

ک برخورد کردم

من چ کنم اون سمتی نره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا خاندان روشن فکری دارید 

با روشن فکری کاری ندارم.من از ی سری چیزا خوشم نمیاد 

دوده ،عمله، ارایشای جیغه

مدل رفتاره

من مودبم بچه هام مودب ترینن تو فامیل بعد مدل حرف زدن و کلماتی ک اون ب کار میبره برام وحشتناکه بچه هام دارن یاد میگیرن

باباشونم بدش میاد

با عمش کمتر رفت آمد کن

ما قصدشو داریم از ۲۰ بار ک زنگ میزنن ی بارشو شاید قبول کنیم ک بیان یا بریم.ولی این ۲۰ بار و در ی هفته زنگ میزنن.

فقط ارتباط کمتر

حتی اگه اونا کمتر نیومدن شما کمتر برید

تایم مهمونی اون رو هم کوتاه کنید

من جات بودم خیلی رک بهش میگفتم از بچه م یه حرفایی شنیدم و یه رفتارایی دیدم که نگران شدم، تصمیم گرفتم دیگه در مورد نوشیدنی و قلیون و اینا تجدید نظر کنم و جلو بچه ها بیشتر مراعات کنم

لطفا شما هم تو جمع خانوادگی قلیون نکشید

ما یه جمع فامیلی داریم دور هم که جمع میشیم اونایی‌که قلیون میکشن یا میرن تو یه اتاق جمع میشن یا تو حیاط اونجا میکشن

فقط ارتباط کمتر حتی اگه اونا کمتر نیومدن شما کمتر برید تایم مهمونی اون رو هم کوتاه کنید  من ...

ما چی بشه چند ماه ی بار یا اصلا سالی ی بار میگیریم

هربار زنگ میزنه میگه میایم اونجا میان گاهی یهو شبم نمیرن شوهرشم ک هر بار میاد ی بطری دستشه

۲۰بار زنگ میزنه میپیچونم یهو دیگه میفته گردن ادم

هزار بار گفتم کو گوش شنوا شوهرم چندبار تذکر داده

با دخترم چجوری برخورد کنم چیا بگم.

ا نا ۳۰ سالشونه اگه قرار بود درست شنشده بودن

ما چی بشه چند ماه ی بار یا اصلا سالی ی بار میگیریم هربار زنگ میزنه میگه میایم اونجا میان گاهی یهو ش ...

ای بابا چقدر نفهمن

من تجربه مشابه داشتم اما خداییش وقتی مستقیم و رک تذکر دادیم بهشون دیگه جلو ما تکرار نکردن

در مورد شما واقعا نمی‌دونم

بچه ۶ ساله هم خیلی چیزا رو میفهمه اخه

ای بابا چقدر نفهمن من تجربه مشابه داشتم اما خداییش وقتی مستقیم و رک تذکر دادیم بهشون دیگه جلو ما تک ...

اخه نمیدونم چرا انقد بی ملاحظن خودش دختر ۱۴ ساله داره دختر ۸ ساله داره

۸ سالهه ک کلا از همین چیزا حرف میزنه اینام ذوق میکنن بابام تگری زد اب میخوره سلامتی میگه .

ینی متنفرم 

انقد پاستوریزن بچه های من در صورتی ک هرکاریم میکنیم کنار بچه هامون بوده اما چیزی رو براشون باز نکردیم.

میان میگن ع ر ق گرفتم فلان

از این حرف زدن بیزارم

چندبار شوهرمگ گفته زشته اسمشو نگید انقد تابلو رفتار میکنن بچه هام فهمیدن